Mehmet Coşkundeniz Sevgilim evli ve boşanamıyor
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilim evli ve boşanamıyor

Evli bir kadınla 5 yıldır bir barışık, bir ayrı giden ilişkim var. Bana defalarca boşanacağını söylemiş olmasına rağmen bir türlü harekete geçmedi. Anlattığına göre eşiyle aralarında hiçbir paylaşım yokmuş. Ailesi boşanmasını istemiyormuş. Bana “Bütün ümidim sensin” demesine rağmen harekete geçmemesi beni bitirdi. Kilitlenip kaldım, ondan da ayrılamıyorum. Ne yapacağım? ● ERSİN

Baştan yanlış başlayan bir ilişkiyi 5 yıl sürdürmek büyük hata. Kötü giden evliliğinden kurtuluş çaresi olarak seni gören bir insandan ne bekleyebilirsin?

Haberin Devamı

Yapman gereken şuydu, madem karşılıklı duygularınız var o zaman, “Senin evliliğinin bitme sebebi ben olamam. Lütfen gidip kendi sorunlarını hallet. Ondan sonra ikimiz de aynı duygulardaysak bu ilişki devam eder” demeliydin. Ayrıca sizin aranızda aşk falan da kalmamış. Bu kadar çok ayrılıp barışmanın olduğu ilişkiler çökmeye mahkumdur. Siz sadece birbirinize kavuşamadığınız için bir çeşit hırs yapmışsınız. 5 yıl geçmiş ama bir 5 yılı daha böyle geçirmemeni öneririm. Birbirinizin hayatından çıkın.

ARKADAŞ GİBİYİZ AMA SEVGİLİ OLABİLİRİZ

Aramızda müthiş bir arkadaşlık var. Neredeyse bütün boş vakitlerimizi birlikte geçiriyoruz. Birbirimize “Kanka” diyoruz ama diğer arkadaşlarımız da hep “Siz çok iyi anlaşıyorsunuz, sevgili olsanıza” diyor. Bu konu açıldığında ikimiz de geçiştiriyoruz. Ben bir erkekten söz ettiğimde garip bir kıskançlık yapıyor. O bir kadından söz ettiğinde de aynı şeyi ben yaşıyorum. Sevgili olmalı mıyız? ● BURCU

Zurnanın ‘Zırt’ dediği yere gelmişsiniz. Bu aşamadan sonra duygular şelale olacak. Aranızdaki bu çekimi daha fazla örtemeyeceksiniz. Bir gün ikinizden biri içinde ne var ne yok dökülecek. Duyguları dile getirmede hiçbir sorun yok. Ama işte bundan sonrası biraz problemli.

Çünkü iyi dostlar her zaman iyi sevgili olamıyorlar. Sanıyorlar ki o eğlenceli günler devam edecek, yine gezecekler, yine birlikte gülecekler, hayat lay lay lom geçecek. İşin kötüsü, sevgili olup ayrıldıktan sonra artık aradaki o güzel dostluk da kalmıyor. Bence siz bunu birlikte açık açık konuşun. Ya böyle kalın, eğlenin, ya da ayrılığı göze alıp sevgili olun.

Haberin Devamı

BAŞIMA GELMEZ DEDİM KARŞILIKSIZ SEVDİM

Ben her zaman “İnsan birini seviyorsa gidip söyler abi, ne o öyle uzaktan uzaktan sevmeler” derdim, büyük konuşmuşum. 3 yıldır birine aşığım. Başka herkesin ilgisini çekiyorum ama bir türlü onun ilgisini çekemiyorum. Gidip söyleyemiyorum da çünkü iş ortamında beraberiz. Söyleyip de karşılık alamazsam kendimi çok kötü hissedeceğimi biliyorum. Aşkımı kalbime mi gömmeliyim? ● HAYATİ

Sevdiğim bir söz vardır. “Başıma gelmez dediğin her şey başına gelir.” Aşkta her şey mümkün işte. Aranızdaki ilişkinin nasıl bir şey olduğunu yazmamışsın. Ama iş arkadaşıysanız basit adımlarla yürüyebilirsin. Öğle molalarında kahveye davet etmek gibi.

Bu tarz buluşmalarda ikiniz de kendinizi anlatabilirsiniz. Böylece ortak noktalar bulup bu buluşmaları daha da sıklaştırabilirsiniz. Yani gidip “Ben sana aşığım” demek yerine önce iki medeni insan gibi bir iletişim kurmak gerekiyor. Bunun için bahaneleri de sen bulacaksın. Henüz hiçbir şey kaybetmiş değilsin. Sen bu iletişimi kur, olmazsa o zaman aşkını kalbine gömebilirsin.

Haberin Devamı

YENİ İLİŞKİM VAR ESKİSİ DÖNMEK İSTİYOR

2 yıldır biriyle çıkıyordum. Birbirimizi çok seviyorduk ama çok kavga ediyorduk. 4 defa ayrılıp barıştık. En sonunda da 1 hafta önce ayrıldık. Hayatımda artık yeni biri var. Her şey çok güzel gidiyor. Ama eski sevgilim benden bir şans daha istiyor. Her şeyin düzeleceğini söylüyor, yalvarıyor. Ama ben ona güvenmiyorum ve düzelmeyeceğini biliyorum. Yine de kafam karıştı. ● BUSE

2 yıl süren bir ilişki biter bitmez yeni biriyle aşk yaşamaya başlaman zaten neyi tercih ettiğini açıkça gösteriyor. Sen, o eski ilişkini yaşarken zaten kafanda bitirmişsin. Onun için 1 haftada kolaylıkla bir başkasıyla ilişkiye başlayabilmişsin.

Bu yüzden eskisine bir şans daha vermen hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Hem vazo kırıldığı zaman ne yazık ki bir daha eskisi gibi tamir edilemiyor. Madem şimdikiyle iyi anlaştığını düşünüyorsun, madem mutlusun o zaman bunu bozma. Hem zaten eskisine güvenemediğini de söylemişsin. Artık yapacak bir şey yok. Yenisiyle devam et. Ne demişler, “Ex’ten next olmaz.”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder