Mehmet Yalçınkaya Bodrum Denizden Restoran'a ilginiz için teşekkürler
HABERİ PAYLAŞ

Bodrum Denizden Restoran'a ilginiz için teşekkürler

Sevgili okurlarım, Bodrum’da açtığım yeni restoranıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür etmek isterim. Bayram öncesi oldukça yoğun bir çalışma ile açtığımız restoranda ‘Denizden’ kitabımda yer alan pek çok farklı yemeği ve ‘dry aged’ konseptini Bodrum’a taşıdım. Restoranımda kardeşim Mithat Yalçınkaya ile yepyeni bir heyecanla çalıştık. Tüm bayram boyunca bizleri yalnız bırakmayan, yeni restoranımda bu lezzetleri deneyimleyen tüm misafirlere yürekten teşekkür ediyorum. Bizim için yepyeni bir heyecan olan Denizden Bodrum, bir noktada yerel ürünlerin, mevsiminde balığın, meyve ve sebzenin değerlendirildiği atıksız mutfağın temsilcisi bir mekan. Bodrum Kocadon Museum Hotel’de yer alan tarihi dokuya uygun bir dekorasyon ve hikayeyle şahane buluşmaların merkezi olacağına inanıyorum.

Haberin Devamı

SESSİZ LÜKS

Bir diğer yandan ekonomide yaşanan değişimlerin mutfak maliyetlerini, tabakları ve hizmeti ne kadar hızlıca yükselttiğini düşünerek ulaşılabilir bir mekan olmayı çok önemsiyoruz. Elbette tüm misafirlerimizin yemeğin en lezzetlisini en güzel sunumları deneyimlemesini arzu ediyoruz. İşte bu sebeple ulaşılabilirlik bizce çok önemli. Tüm bu menüleri dizayn ederken lüksü yeniden tanımlıyor ve herkesin ulaşabileceği, abartısız, sessiz ama kendi içinde nitelikli tabaklarımızla sizleri şahane bir deneyime davet ediyorum.

Bodrum Denizden Restorana ilginiz için teşekkürler

 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Bodrum Denizden Restoran, kardeşim Mithat Yalçınkaya ile oluşturduğumuz nitelikli ve doğru çizgide bir hizmet anlayışını sizlerle buluşturdu. Hizmetin değerinin farkındayız. Yemeği mutfakta pişiren şef kadar masanıza taşıyan, sizi kapıda karşılayan herkes ‘Denizden’ ruhunun bir parçasıdır. Gelen herkese yürekten teşekkür ediyor, henüz deneyimlemeyenleri bekliyorum.

DENİZDEN BODRUM

0539 721 88 48 Eskiçeşme Mh. Davulcu Ali Sokak No: 2 Instagram: @mykdenizdenbodrum

Sıradaki haber yükleniyor...
holder