Mehmet Yalçınkaya Gastronomi sektöründe çalışan 2 milyon kişi sizden sipariş bekliyor
HABERİ PAYLAŞ

Gastronomi sektöründe çalışan 2 milyon kişi sizden sipariş bekliyor

Zorlu bir süreçten geçen gastronomi sektörü, yeni gelen yasaklarla paket servisle büyük bir sınav vermeye devam ediyor. Sektörümüzde çalışan, üreten ve ekmeğini hizmetiyle kazanan 2 milyon kişinin, bu zor zamanlarda desteğe ihtiyacı var. Ramazan süresi boyunca bütçenize göre vereceğiniz bir sipariş bile pek çok restoranın yaşam mücadelesine büyük katkı sağlayacaktır.

Bu köşeden sizlere seslenmek istiyorum! Yıllar boyunca, her özel zamanınızda gerek keyifli bir yemek, gerekse özel bir anınızda gittiğiniz o çok sevdiğiniz restoranların yaşamasına destek olun. Ramazan, birlik ve beraberlik duygusunun en yüce olduğu zaman dilimidir. Gelin, hep birlikte bu zor zamanları birlikte aşmak için bir kampanya başlatalım; bütçemize göre vereceğimiz bir sipariş ile gastronomi sektör emekçilerinin yanında duralım. Tüm emekçilere asla yalnız olmadıklarını hissettirelim! Ne dersiniz?

Haberin Devamı

Gastronomi sektöründe çalışan 2 milyon kişi sizden sipariş bekliyor

Mutfakta ‘Sıfır Atık’

Ramazanda en önemsediğimiz şeylerden biri de gereksiz tüketim yapmamak. Sofra kurarken ve sofrayı kaldırırken çöpe attığımız her ürünün başka bir sofranın ihtiyacı olabileceğini asla unutmayın ve israftan kaçının. İsrafa mutfaktan başlayarak son vereceğimiz bir yaşam düzenini kurmak çok değerli. Kuruyan ekmeklerden kıtır çorba katığı ya da tatlı yapabilirsiniz, artan sebzeleri şahane bir çorba garnitürü olarak değerlendirebilirsiniz.

Çöpe bir şey atmaya giderken bir kez daha düşünün! Alışveriş yaparken de, israftan kaçınmak çok önemlidir. Tüm bu zinciri doğru planladığımızda, aile bütçesine de büyük katkısı olacak. Sürdürülebilir bir yaşam düzeni ve gelecek nesillere bırakacağımız bir dünya istiyorsak öncelikle tüketimin sınırlarını doğru belirlediğimiz bir yaşam modellemesi yapmalıyız.

Özlediğimiz Ramazan sofraları

Davulcular, pide kuyrukları, kalabalık iftar yemekleri bir süre daha mazide kalacak gibi görünüyor. Tüm bunlara rağmen yine de pozitif olmayı sürdürmeliyiz. Ramazan aylarında aynı sofrada toplanmanın, aynı saatlerde oruç bozmanın ayrı bir huzuru ve mutluluğu var. Ramazan-ı Şerif'in tüm bereketi ile yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesini diliyorum.

Haberin Devamı

Gastronomi sektöründe çalışan 2 milyon kişi sizden sipariş bekliyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder