Mesut Yar Diziye sihirli bir değnek mi dokundu?
HABERİ PAYLAŞ

Diziye sihirli bir değnek mi dokundu?

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisine sihirli bir değnek dokundu. Daha geçtiğimiz haftaya kadar bölüm başına zerk ettiği trajedi dozundan yakındığımız dizide işler bir anda yoluna girdi. En azından aşk anlamında filan. Hakan ilginç bir şekilde Berrin’e özgürlüğünü verdi. Doktor, Aylin’in Soner’e yaşattıklarını dinleyince aradan çekildi. Soner muhtemel bebeğinin annesi olan Aylin’e bir kamyon dolusu gül gönderdi filan. O değil de Aylin kapısına dayanmış bir kamyon gülü görünce hissettiğim kadarıyla “acaba kimden?” diye merak yaptı bir an. Soner’in sağ kolu Süleyman’ın gelişiyle durum netleşti ama o bir anlık bekleyiş; “Yuh artık kimden 1 kamyon gül gelmesini bekliyordun ki” dedirtti bana. Neyse, uzatmayalım. Önemli olan son zamanlarda eskilerin deyişiyle “damara bağlayıp arabesk dozunu yükselten” dizide en azından işlerin birkaç hafta yoluna girmesiydi. Oldu ama bakalım gerisi gelecek mi?
[[HAFTAYA]]

Yeni imajıyla ortaya çıktı

Habertürk TV’nin yayın yönetmenliğinden alındıktan sonra uzun bir süre ortalıkta görünmeyen gazeteci Yiğit Bulut önceki gün Beyaz TV ekranından boy verdi. Nadasa bıraktığı sakallarıyla kendisiyle “jöleli” diye dalga geçen güruha farklı bir imaj göndermesi yapan Yiğit Bulut belli ki konuşmayı bir hayli özlemişti. Ekranı bulunca “Acı Kahve” isimli programda yaptığı analizlerde nefes bile almadı. Bu arada karşı tarafa da üstü kapalı bir “şerefsiz” göndermesi yaptı ki, bu göndermeyi yaparken eleştiride ahlak sınırından filan bahsediyordu. Nasıl derler; “Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?”. Ama şunu da söylemek gerekiyor ki, Yiğit Bulut’un ekranı özlediği kadar ekran da onu özlemiş, hissettiğim kadarıyla. Gerisi gelir sanırım.

ÖDÜLLERDE ALTIN MAKAS!

Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri Okan Bayülgen’in sunumuyla dağıtıldı önceki gece. Bu arada ödüllerin yayınını da TRT Türk kanalından izledik. Ancak katılanların deyimiyle de son dönemlerin en politik gecesinde sanatçıların yaptığı muhalefet altın makasa uğradı. Neredeyse ödül töreninin üçte biri yayınlanmadan gösterildi TRT ekranında. İlginç olan şey şu; bir şekilde son dönemde tiyatro merkezli tartışmaların manşete taşındığı günlerde, o ödül gecesinde herkesin susup ödülünü almasını mı bekliyordu yayıncı kanal? Elbette ödüle yürüyenlerin bir sözü olacaktı. Söylediler de zaten ama salonun dışındakiler işitemedi!

İŞTE RIDVAN’IN SACAYAĞI

NTV Spor yorumcularından Rıdvan Dilmen önceki gece “Burada Laf Çok”un konuğu oldu. CNN Türk’te yayınlanan programımda Rıdvan gibi bir centilmen ağabeyimize sorulacak en zor sorulardan birini sorup;“Sen ekranda kimlerin yorumunu dinliyorsun?” dedim. Vallahi düşünmedi bile. İlk üç sıralaması hemen ağzından çıkıverdi. Son aylarda özellikle Kaya Çilingiroğlu’nun yorumlarına bayıldığını söyleyen Rıdvan, ekrandaki farklı ışığıyla Bilgin Gökberk’i de ikinci sıraya koydu. Şimdilerde sosyal medyada soy adı Zulümdül olarak değiştirilen Ömer Üründül ağabeyimiz ise yorumlarıyla Rıdvan’ın üçüncü sıradaki gözbebeği oldu. Bu arada “Rıdvan mı, Messi mi?” sorusuna biraz düşünerek Messi diyen Rıdvan’ın bu düşünme aralığında “Eh oyunumuzla bu kadarını hak ediyoruz” diye aklından geçirdiği itirafı da geceye renk kattı. Deplasman programlarına çıkmamasıyla ünlü Rıdvan ağabeyimize bir kez de buradan selam çakarak ve üstelik bir Beşiktaş taraftarı olarak “Bizim toprağın Messi’si hep sensin ve sen kalacaksın” diyorum!

Geleceğin dizi yüzleri

Miss Turkey 2012 bu yıl Star’da yayınlanacak. Kanalın öğle saatlerinde verdiği “Kamp Günlüğü” isimli özet bölümleri dikkatle izliyorum. Dikkatimin nedeni gelecek yıl ekranda göreceğimiz yeni yüzlerin kimler olduğu. Öyle ya, önümüzdeki sene yayına girecek olan 50 küsur dizide bu kızlardan bir ya da birkaçı önemli rolleri kapacak; sektör bunu seviyor çünkü. Sektörün sevdiği bir diğer yarışma olan Best Model Türkiye’nin katılım tarihi ay sonuna kadar uzatılmış, ilgilenenlerin bilgisine sunarım. Kenan İmirzalıoğlu’ndan Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar son dönemin bütün başrolleri o yarışmadan çıktı ya hani, başrol kovalayanlara kıyağımız olur belki!

Çocuk için yarıştı...

Haberin Devamı

“Kazanmak İçin 1 Dakika” (Kanal D) Ertem Şener’in sunumuyla hakikaten izletiyor kendini. Her bölümü bir derbiyi anımsatan yarışmada bu hafta ödüle giden bir yarışmacının söylediği sözler fenomen olacak gibi. “Kazanırsam kardeş isteyen kızıma mutlaka bir kardeş yapacağım” diyen arkadaş hakikaten çok güldürdü beni. Bu temenni çıtayı, yarışmadan zaferle çıkanların ev, araba gibi sıradan hayallerinin çok üstüne yerleştirdi. Gerçi yarışmaya katılarak çocuk yapmak için sermaye toplama fikri bile yeterince ilginçti ama bunu dile getirmek hakikaten çok daha fantastik oldu!

BÜYÜK RİSKTE VTR DOPİNGİ

Star’daki “Büyük Risk” isimli yarışmada sorulardan bazılarının ünlülere sordurulması hakikaten akıcı bir hava yaratmış. Aynı zamanda yine soruların resimlerle desteklenmesi yarışmacılar için olmasa bile izleyici için ciddi ipuçları barındırıyor. Bunlar iyi fırça darbeleri, benden söylemesi!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder