Mesut Yar Survivor'da gönüllüler kapışır
HABERİ PAYLAŞ

Survivor'da gönüllüler kapışır

Haberin Devamı

“Survivor”da (Show TV) Alp Kırşan’ın da elenmesi gösterdi ki bu sezon iki yıl öncesine benzer bir “gönüllüler” finali yaşanacak. En azından Alp’in 2 dokunulmazlık ödülünü de kazanmış olan Anıl’ın finali garanti. Bana soracak olursanız, bir ünlünün değil de ne bileyim sıradan bir insanın ödüle koşarken gösterdiği hırs daha samimi gelecektir izleyiciye. Ne olursa olsun, ünlü takımındaki oyuncuların izleyici üzerinde yarattığı algı bir şekilde her an “rol yaptıkları” minvalinde. Eh, canlı yayınlanacak bir finalde bu algı bir risk oluşturuyor. Tersinin ise bir reyting odaklanması oluşturacağı kanaatinde olduğum için ödül iki gönüllü arasında gidip gelecektir hissettiğim kadarıyla.
[[HAFTAYA]]

Jüri daha mı renkli?


“Benzemez Kimse Sana” uzun bir arayıştan sonra ekibini oluşturan yeni bir eğlencelik. Her ne kadar bir yarışma olarak anılsa da ünlü isimlerin kılıktan kılığa gireceği bir ses performansı olacak bana göre. Bu yüzden jüri diğer yetenek yarışmalarında olduğu gibi yine reyting üretmekten başka bir işe yaramayacak. Neyse; sadece Huysuz Virjin’in esprilerini izlemek için bile olsa “Benzemez Kimse Sana” bu yaz odaklanacağım işlerden biri olacak. Peki kimler yarışacak diye soracak olursanız; Asena’dan Bay J’ye, Ömür Gedik’ten Ümit Erdim’e, Uğur Aslan’dan Kendi’ye kadar ilginç bir sekizli olacak ekranda. Kimi Elvis Presley, kimi Ahmet Kaya, kimi Madonna olacak derken asıl sürprizlerin jüriden geleceğini de not düşelim. Yarışma önümüzdeki hafta Star ekranında olacak, bu da son bilgi notumuz olsun!

Trakyalılar ekran başına

Ekranlarda Balkan ve Trakya’yı anlatan dizilerin ayrı bir izleyici kesimi olduğu açık. Büyük trajedilerin olduğu kadar büyük bir mizahın da kaynağı olan o topraklarla ilgili yapılan her iş ciddi bir ilgi görüyor izleyiciden. “Seksenler” dizisindeki Pastaneci karakterine olan yoğun ilgi ortada. Keza bir dönem “Elveda Rumeli”nin gördüğü ilgiyi de atlamamak lazım. Neyse. Ata Demirer’in oyunlarında ve filmlerinde bolca konu ettiği Trakya kültürü tüm mizahı ve entrikalarıyla çok yakında “Düşman Kardeşler” adı altında ekrana gelecek bir dizide toplanıyor. Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğinde çekilmeye başlanan dizi bildiğimiz Trakya neşesini ekrana taşıyacak. Show TV’nin yaz ayları için büyük bir koz olarak düşündüğü dizinin yüzümüzü güldürürken içimizi buracağı notunu da biz düşelim!

TRT SPOR İYİ GİDİYOR!

Önceki gün TRT Spor’da yayınlanan “En iyi 20 Messi Golü” isimli program spor yayıncılığında tematik eğilimlerin önemini ortaya koydu bana göre. Maradona’dan sonra futbol dünyasının en çok konuşulan ismi olan Arjantinli futbolcunun Barcelona forması altında geçtiğimiz sezon attığı 20 gol birden sıradan bir futbolcuya ders diye okutulacak türdendi. TRT Spor tüm izleyiciye yaptığı işi önemsediğini gösteriyor son zamanlarda. Ve iddia ediyorum, rakibi olan spor kanallarını çoğu kez geride bırakıyor bu haliyle!

Alternatif futbol heyecanı !


Acun Ilıcalı hakikaten içinde bir turbo motorla yaşayan bir televizyoncu bana göre. Daha “Survivor” heyecanı bitmeden futbol severlerin kalbinde bir dönem tahtını kurmuş birçok önemli ismi Avrupa Mini Kupası başlığı altında İstanbul’a getirerek farklı bir futbol eğlencesi yaratmaya uğraşıyor bugünlerde. 22-23 Mayıs tarihleri arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak mini turnuvada hakikaten çok önemli isimler top koşturacak. Bizim A Millilerden de oluşturulacak bir karmaya karşı Hollanda’dan Belçika ve Portekiz’e kadar birçok ülkenin tanınan futbolcuları sahaya çıkacak. Ve bu iki günlük alternatif futbol maratonu her yönüyle Lig TV ekranında olacak. Anlaşılan Acun sayesinde bütün bir yıl yorgunluktan posası çıkan Lig TV ekibine yine tatil uzak bir rüya olacak. Olsun; bu turnuvaya iki gün tatil molası az bile gelir diye düşünüyorum!

İKİZ KARDEŞ GİBİLER...



İnsanlar çift yaratılmıştır diye iddia eder bazıları. Hakikaten de dünya üzerinde mutlaka tıpkı kopyanız olduğu birileri yaşıyordur diye düşünüyorum ben de. Mesela dizi ekranında dikkatimi çeken müthiş bir benzerliği bölüşmek istiyorum sizinle. Dikkatli izleyicilerimiz farkına varmıştır, fark etmeyenler için de bu hafta bir göz gezdirsinler diye “Suskunlar”ın (Show TV) başrol oyuncusu Murat Yıldırım ile “İnsanlar Alemi”nin (Star TV) oyuncularından Okan Çabalar’ın benzerliğine dikkat çekmek istiyorum. Maazallah biri hastalanırsa diğeri sahne alıp benzerinin yokluğunu hissettirmeyecek kadar tıpkı kopya gibi duruyor iki oyuncu da; ne dersiniz?

Altın henüz beyazlamamıştı!

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde (Kanal D) geçtiğimiz bölüm Mete sevgilisine beyaz altından yapılmış bir alyans hediye ediyor. Bir kuyumcu okurumuz kendisinin de sadekarlık yaptığı o yıllarda henüz vitrinlere beyaz altın işlerinin çıkmadığını not düşmüş. Altında moda her yıl değişiyor. Ama temel malzemenin vitrine çıkışında durum aynı değil. Beyaz altın daha yakın tarihlerde girmiş hayatımıza. Dolayısıyla Mete kendi dizisinin biraz daha önünden koşuyor hayatımıza doğru sanırım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder