Mine Ayman Hızlı karar vermekten kaçının
HABERİ PAYLAŞ

Hızlı karar vermekten kaçının

Haberin Devamı

Merhaba, bu hafta sonu Merkür geri hareketini üzerimizde daha fazla hissedebilir ve geçmişe özlem duyabiliriz. Merkür Balık burcunda hareket etmeye başlayacağı için duygusal ve romantik olabilir, anılara özlem duyabilirsiniz, keyifli bir hafta sonu diliyorum.

24 Mart Cumartesi; Ay Koç burcundaki seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Genel anlamda Yeni Ay’la birlikte Koç burcunun enerjisi herkesi harekete geçirdi, hareket halinde olmak isteyeceğimiz bir hafta sonu bizi bekliyor. Merkür bugün itibariyle Balık burcunda geri hareketini sürdürecek, anılar hayatımızda daha önemli olacak. Eskiye ya da eski insanlara özlem duyabiliriz. Eski mekanlar ya da eski eşyalar daha çok ilgimizi çekebilir.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu Cumartesi günü, hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

25 Mart Pazar; Ay Boğa burcunda hareket edecek, burcu ya da yükseleni Boğa, Oğlak ve Başak olanlar kendilerini daha iyi ve huzurlu hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken evimize ve keyfimize daha düşkün oluruz, Pazar gününü evde keyif yaparak ve kafa dinleyerek geçirmeyi tercih edebilirsiniz. İştahımız artabilir, yemek hayatımızda çok önemli bir yer alabilir, yeni lezzetler denemek isteyebiliriz.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;


*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu Pazar günü hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder