Murat Çelik AK Parti Çankaya'da kadın aday mı gösterecek?
HABERİ PAYLAŞ

AK Parti Çankaya'da kadın aday mı gösterecek?

İstanbul’da Beşiktaş, Bakırköy, Şişli, Kadıköy ne ise Ankara’da da Yenimahalle ve Çankaya o...

‘CHP’nin kalesi’ şeklinde adlandırılan ilçeler bunlar.

Bir süredir Ankara’nın siyasi kulislerinde, AK Parti’nin Çankaya’dan Çiğdem Özer’i aday göstereceği konuşuluyordu.

Özer, Aşık Veysel’in torunu… İYİ Parti’nin kurucularındandı. Meral Akşener’in danışmanlığını yaptı. Eylül’de İYİ Parti’den istifa etti.

AK Parti Çankayada kadın aday mı gösterecek

Son haftalarda, AK Parti’nin Çankaya adayı olacağı söylentisi iyice yayılınca, Özer önceki gün Twitter hesabından açıklama yaptı. “Tarafıma tebliğ edilen ya da benim kabul ettiğim bir adaylığım mevcut değildir” dedi.

Haberin Devamı

Şimdi ikinci bir kadının ismi geçiyor muhtemel aday olarak. Hatta, geçmekle kalmıyor, öne çıkıyor.

Amber Türkmen… TRT Radyo Dairesi eski Başkanı Türkmen’in adaylık ihtimalinden söz ediliyor şimdi Çankaya kulislerinde.

AK Parti Çankayada kadın aday mı gösterecek

EYVAH EYVAH...

İletişim Yayınları… Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinden biri… 2018’de 100’e yakın kitap çıkmış İletişim’den.

2019 planlamasına dair duyduklarım ise hiç iç açıcı değil. İletişim Yayınları, önümüzdeki sene sadece 30 civarında kitap çıkartacakmış. Yani neredeyse üçte ikilik bir düşüş.

Sebep malum… Kağıt fiyatlarındaki aşırı yükseliş. Artan maliyet, İletişim gibi bir yayınevini bile bu denli küçülmeye itti. Bu, hem sektöre kötü haber hem okura...

GEÇEN SENE BUGÜN

11 Aralık 2017 günü manşetlerde, “ABD’nin YPG’ye yapacağı ağır silah yardımı” haberi vardı. ABD yönetiminin 2018 yılı için 5 uçak dolusu yardım daha yapacağı haberi… Pentagon’un açıkladığı listede, YPG’ye gönderilecek ağır silahlar ve mühimmat kalem kalem yer almıştı.

NE GÜZEL LAF

Elinde çekiç olan kişi gördüğü her şeyi çiviye benzetir.

EMNİYET'TEN KRİTİK BİR EMEKLİLİK HABERİ

Ankara’da Emniyet camiasını biraz bilen herkes Mustafa Gülcü ismini en azından duymuştur. Polis Teşkilatı’ndaki, mütedeyyin-muhafazakar kesimin önde gelen ismi olarak...

Gülcü dün itibariyle yaş haddinden emekli oldu. Bu haber neden mi önemli?

Anlatayım…

AK Parti Çankayada kadın aday mı gösterecek

Mustafa Gülcü ‘personelden sorumlu’ Emniyet Genel Müdür Yardımcısı’ydı.

Haberin Devamı

Ve üstelik…

Bu kritik göreve 2014 Ocak’ında başlamıştı. Yani 17-25 Aralık 2013’ün hemen ardından... O günden beri de bu koltuktaydı. Şimdi Emniyet koridorlarındaki güncel soru şu: Yaş haddinden emekli olan Gülcü’nün yerine kim gelecek ve tabii bugün itibariyle dengeler nasıl değişecek?

MANSUR YAVAŞ İŞİ ÇIKMAZA MI GİRDİ?

Son iki günde… İYİ Parti’den aday olacağı yazıldı… Mansur Yavaş, “Yok öyle bir şey” dedi. “İttifak olmasa da CHP’nin adayı olabilirim” dediği konuşuldu. Yavaş, “Bu nereden çıktı” diyor.

Süreç uzadıkça…

Durum netleşmedikçe…

CHP’den ayrı, İYİ Parti’den ayrı, Mansur Yavaş’tan ayrı bilgiler geldikçe; kafalar karışıyor, vaziyet karmaşıklaşıyor. Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan randevu bekliyor. Muhtemelen bugün… Siz bu satırları okurken randevu saati netleşmiş olur büyük olasılıkla. Hatta ikili bir araya gelmiş, görüşmüş bile olabilir. Peki artık bu görüşmede durum netleşir mi? Mansur Yavaş, “Netleşmeli” diyor. Sürecin daha fazla uzamamasını istiyor.

Brezilya’dan şampiyon dönen kadınlar

Haberin Devamı

Akhisar’dan otobüsle dönen erkekler

AK Parti Çankayada kadın aday mı gösterecek

Vakıfbank, kadın voleybolda bu sene de kulüpler dünya şampiyonu oldu. Üst üste ikinci, toplamda üçüncü kez. Dünya şampiyonu diyorum. Kadın voleybolunda dünyanın bir numarası, en iyisi...

Peki bu tarihi başarı, Akhisar’da aldığı yenilgiyle süper ligde düşme hattında yer alan Fenerbahçe takımının İstanbul’a otobüsle dönmesi kadar yer buldu mu medyada?

Kamuoyunda Ali Koç’un kararı kadar konuşuldu mu dünya şampiyonlarımız?

Cevap: Hayır.

Yazık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder