Murat Çelik Erdoğan kampanyaya başladı bile
HABERİ PAYLAŞ

Erdoğan kampanyaya başladı bile

Muhalefet cephesinde, yani Millet İttifakı’nda özellikle üç büyük şehirde aday belirleme süreçleri devam ediyor. Hatta biraz da sancılı devam ediyor.

AK Parti-MHP, yani Cumhur İttifakı’ndaysa kampanya fiilen başladı bile. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dün Konya’da toplu açılış töreni için meydandaydı. Erdoğan’ın yaptığı aynı zamanda yerel seçim mitingiydi.

Erdoğan kampanyaya başladı bile

BU GARANTİ ÖNEMLİ

Konya’daki açıklamaların önemli bir başlığı da son tren kazasıydı. Erdoğan, “YHT kazasında sorumluluğu olanların tamamından, yasalar içinde hesabı sorulacak” dedi ve benzer acıların yaşanmaması için gerekenin yapılacağını söyledi. Bu garanti önemlidir.

Haberin Devamı

ADALAR'A ERDEM GÜL

CHP, Adalar Belediyesi’ne Cumhuriyet Gazetesi’nin eski Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ü aday göstermeye hazırlanıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki Prens Adaları… Bilinen dörtlü Kınalı, Burgaz, Heybeli ve Büyükada’nın yanında, Sedef, Sivri, Kaşık, Tavşan ve Yassıada da Adalar Belediyesi’ne dahil. Halen CHP’li Atilla Aytaç’ın başkan olduğu Adalar’da 31 Mart yarışına CHP adına gazeteci Erdem Gül’ün katılacağı konuşuluyor.

ŞU HABERLERE BİR BAKIN LÜTFEN

Bir demeç… “Demiryolu işletmeciliği bir bütündür. Çok başlılık felakettir, kaza kaçınılmazdır.

Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama demiryolları şu anda Allah’a emanet durumda. Trafik emniyeti, tarihinin en zayıf döneminde. Demiryollarının özelleştirilmesinin sonuçları çok daha ağır olacak, trenler çarpışan otomobillere dönecek.”

Erdoğan kampanyaya başladı bile

Kim söylemiş bunları?

Dönemin Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) Genel Sekreteri İshak Kocabıyık. Peki ne zaman söylemiş? 31 Ağustos 2016’da. İki yıldan fazla olmuş bu demeç verileli…

GEÇEN SENE BUGÜN

Gazetelerde şöyle bir haber vardı: “450 milyon dolara tablo alan Suudi Veliaht Prensi Bin Selman’ın, Paris’te 301 milyon dolara ‘dünyanın en pahalı evi’ni de satın aldığı ortaya çıktı.”

ANKARA'YA SİNAN AYGÜN MÜ?

CHP-İYİ Parti seçim ittifakının Ankara adayı… Cümleye “sorunsalı” sözcüğüyle devam edebiliriz. CHP-İYİ Parti seçim ittifakının Ankara adayı sorunsalı bir süre daha devam edecek gibi... Mansur Yavaş merkezli Ankara adayı gündemine son eklenen isim Sinan Aygün.

Haberin Devamı

Olur mu?..

Olabilir. Ankara’da tanınırlık sorunu olmayan, CHP’nin eski milletvekili, Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) 14 yıl başkanlığını yapmış, FETÖ’nün hedefi olmuş, CHP’liler dışındaki kesimlerle de iyi ilişkilere sahip bir isim Sinan Aygün.

CHP’den arayanlar olmuş Aygün’ü. İYİ Parti’den de... Gayriresmi aramalar ama…

Aygün şimdilik yorum yapmıyor.

Ama CHP isterse, “Tamam” der mi? Tanıdığım Aygün, der. Asıl soru; CHP’de halen Mansur Yavaş’ı gösteren ibre Aygün’e döner mi? Ya da Cengiz Topel Yıldırım’a?

Veya bir başka isme?

Göreceğiz bakalım…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder