Murat Gülderen 1000 TL'nin altındaki bayramlık teknolojiler
HABERİ PAYLAŞ

1000 TL'nin altındaki bayramlık teknolojiler

Yüksek döviz kuru, enflasyon, çip krizi ve küresel çalkantılar nedeniyle teknolojik cihaz fiyatları sık sık artış gösteriyor, binlerce vatandaş da alımlarını erteliyordu. 21 Nisan’da başlayacak olan Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala dijital dünyada kampanya sürecine girildi. Ciddi bir fırsat oluşturan bu dönemde gerek ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, gerekse sevdiklerinize hediye alabilirsiniz.

PARALI MESAJA DİKKAT

Bu yazımızda halihazırda en çok indirim gören ve fiyatı 1.000 TL altındaki zaruri bazı cihazları inceledik. Ancak alışveriş yaparken dolandırılmamak için de çok dikkat etmek gerekiyor. Çünkü böyle zamanlarda yüzlerce kopya site, kopya mobil uygulama ve hack’lenmiş Instagram hesaplarıyla ‘olta’lama saldırıları yapılıyor. Sitenin güvenilir olup olmadığını adres çubuğunun en solunda yer alan kilit işaretinden anlayabilirsiniz. Instagram’dan gelen para içerikli mesajların da doğruluğunu teyit etmeden asla yanıt vermeyin.

Haberin Devamı

SAAT VE BİLEKLİKLER: Günlük spor aktivite programları dışında artık oksijen seviyesi, kan basıncı ve kalp ritmi gibi ölçümleri anlık olarak bu cihazlardan yapıyoruz. 1.000 TL altında olan iyi cihazlar arasında, Redmi Watch 2 Lite, Reefit S2 Lite, Honor Band 6, Mi Band6, Amazfit Neo Retro, Galaxy Fit2, sesli görüşme yapan Havit Watch M9030 incelenebilir.

1000 TLnin altındaki bayramlık teknolojiler

 

POWERBANK: Deprem çantasında bile bulunması gerekli olan bu cihazların gücü de hızla artıyor. 20000 mAh pil gücüne sahip bir cihaz, telefonu ortalama beş defa şarj edebiliyor. Fiyatlar da an itibarıyla 490 ile 800 TL arasında değişiyor. 2 ve 3 USB çıkışlı, Mi 50W, Baseus Adaman, Konfulon, Ttec ReCharger, Syrox ve Z-Mobile tercih edilebilir.

1000 TLnin altındaki bayramlık teknolojiler

 

KAHVE MAKİNESİ: Olmazsa olmaz diğer bir cihaz da kahve makinesi. 350-900 TL arasında seçtiğimiz cihazlar da şöyle: Goldstar ST730, Goldmaster Zinde, Fakir Beny Elegance, Awox kafija, Kiwi termoslu, Arzum Okka, Karaca Hatır Hüp, Arnica Eco, Homend Pottoman ve Vestel Sade S810.

1000 TLnin altındaki bayramlık teknolojiler

 

KABLOSUZ KULAKLIK: Zaruri ihtiyaçlardan biri de kuşkusuz Bluetooth kulaklıklar. Sizi yarı yolda bırakmayacak kalitede cihazlar 350 TL ile 950 TL arasında değişiyor. Haylou T15, Anker R100, Huawei Freebuds SE, Lenovo LP40, Soundpeats Air3 ve Redmi Buds 3 Lite tercih edilebilir.

Haberin Devamı

KABLOSUZ ŞARJ CİHAZLARI: Bu teknoloji de evrimini tamamladı. İyi bir kablosuz şarj cihazı arıyorsanız telefon, kulaklık ve akıllı saatlere uyumlu Mcdodo 3 in 1, Mcdodo CH-2340 15W manyetik şeffaf LED ışıklı araç şarj cihazı, Wowacs, Ally 15W, Havit w320 ve Apple MagSafe Charger’ı inceleyebilirsiniz.

1000 TLnin altındaki bayramlık teknolojiler

 

HOPARLÖR: Yüksek ses kaliteli, taşınabilir, parlak renkli ve tek şarjda ortalama 10 saat çalma süreli JBL GO3, Go Essential, Go 2 IPX7, Xiaomi Mi Portable, Anker Soundcore, Grundig Solo BT, ZENON Starry, Philips BT50A ve Philips TAS2505B/00 gibi cihazları 339-968 TL aralığındaki avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

1000 TLnin altındaki bayramlık teknolojiler

 

ÇOCUK TAKİP SAATİ: Yanınızda olmadığında bile her an takip ve sesli görüşme yapmayı sağlayan GPS konum özellikli çocuk saatleri de kritik önem taşıyor. 500 ile 1.000 TL arasında işinize yarayacak modeller arasından Smartberry Z2, Babysmart Q12, Smartbell, My Watch, Smart Baby Q90 ve Intermax Q560’a bakılabilir.

Haberin Devamı

1000 TLnin altındaki bayramlık teknolojiler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder