Murat Gülderen CEP'ten yarış paraları kap
HABERİ PAYLAŞ

CEP'ten yarış paraları kap

Mobil uygulamaları üzerinden gerçekleştirilen gerçek para ödülü bilgi yarışmaları her gün binlerce kişiye 20 bin lirayı bulan paralar kazandırıyor. Günün belli saatlerinde canlı olarak yayınlanan bu yarışmalara katılmak ise tamamen ücretsiz

Turkcell'in Hadi'si Telekom'un Eleq'i ile başlayan para ödüllü mobil yarışmalar özellikle gençlerin vazgeçilmez tutkuları arasına girmeye başladı. Kısa sürede sadece Türkiye için 50'ye yakın ödüllü mobil yarışma geliştirildi. Sadece bir kişi bu tür yarışmalardan bazı akşamlar günde 20 bin liraya kadar bile para kazanabiliyor. Kazanç tutarı o anki yarışmacı sayısına göre değişiyor.

Haberin Devamı

JOKER DE VAR

Canlı yapılan yarışmalara katılmak için sadece uygulamayı indirip kayıt olmak yeterli. Halihazırda Türkiye'de günde binlerce kişi bu yarışmalardan her birine katılıyor. İndirilmesi ücretsiz olan bu uygulamalarda kazanç tutarı soruların zorluğuna göre değişiyor. Her yarışma joker kullanma hakkı da veriyor. Uygulamalar hem android hem de iOS'ta yer alıyor.

İşte bazıları:

HQ Trivia: Günde iki kere oynanan bu yarışmada da nakit ödülü kazanmak için 12 soruyu cevaplamak gerekiyor. Oyunun sonuna kadar gelebilen tek oyuncu 1500 TL kazanabiliyor. Toplam büyük ödül tüm soruları doğru cevaplayan kişiler arasında eşit olarak bölünüyor. Paralar paypal üzerinden ödeniyor.

Hadi: Günde iki kez 12:30 ile 20:30 saatlerinde canlı yayınlanan yarışmada para ödülü kazanmak için 12 soruyu da doğru cevaplamak gerekiyor. Her bir sorunun yanıtlama süresi ise 10 saniye. Arkadaşını yarışmaya davet edenler joker kazanıyor. Hadi, şu ana kadar 1 milyon lira civarında para dağıttı.

Eleq: Birden fazla kullanıcı ile oynanan bu bilgi yarışması da her gün 20:00'da başlıyor. Yarışmada 10 adet soru soruluyor ve her bir cevap için yine 10 saniye süre veriliyor. Para ödülü tüm soruları doğru bilenler arasında eşit şekilde paylaştırılıyor. Bakiyenizde biriken parayı 50 TL'ye ulaştığında alabiliyorsunuz.

Oyna kazan: Oyna kazan'da belirli bir soru sayısı yok.Yarışmacılar elendikçe sona kalan 1000 kişiden itibaren herkes para kazanıyor. Ödül miktarı da katlanarak artıyor. İlk, 5'e giren herkes 100 TL, birinci ise 385 TL kazanıyor. Joker hakları da olan bu yarışmanın kazanç tutarının uygulamanın yeni sürümde 1000 TL'yi aşacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Koş kazan: Yine canlı oynanan bu mobil bilgi yarışması da her gün 13:00 ve 20:00‘da yapılıyor. Yakınlarını yarışmaya davet edenler Que'da olduğu gibi joker kazanıyor. Gerçek Para Ödülü ise yarışmayı kazanan ilk 3 kişiye önceden verdiğiniz banka hesabı üzerinden dağıtılıyor.

Türkiye Yarışta: saat 19:00'da başlayan bu yarışmada ise ödül ortalama 3 bin TL oluyor. herkesin 1 joker hakkı var. Toplam ödül ise 12 soruyu doğru cevaplayanlar arasında pay ediliyor. kasanızda topladığınız para miktarı 20 TL ve üzeri olduğunda bu parayı IBAN bilgilerinizi girerek uygulama üzerinden hesabınıza aktarabiliyorsunuz.

Que: Yarışma her akşam 21.15'te başlıyor. 10 sorunun da tamamını bilen kullanıcılar, önceden belirlenmiş gerçek para ödülünü aralarında paylaşıyorlar. Arkadaşlarını QUE'ye davet edenler ekstra can kazanıyor. katılım sayısına göre bir kişi günde 1000 lira kazanabiliyor.

Haberin Devamı

HAFTANIN OLAYI

Girişimci Ercan Aydın, kıyafetleri mağazaya gitmeden sanal ortamda deneme imkanı sunan 'hadidene' adlı mobil uygulama geliştirdi. Bunun için beden ölçülerinizi uygulamaya kaydetmeniz yeterli. Onlarca markayla anlaşmaya varan hadidene uygulaması 14 Şubat sevgililer Günü'nde hizmete sunulacak. Uygulama aynı zamanda size yakışabilecek ve üzerinize daha iyi uyabilecek kıyafet tavsiyelerinde de bulunuyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder