Murat Gülderen Dev şirketlerden stajyer çağrısı
HABERİ PAYLAŞ

Dev şirketlerden stajyer çağrısı

Eczacıbaşı, Kontrolmatik, Doğuş Otomotiv, Etstur ve Siemens gibi dev şirketler kış dönemi için stajyer alımlarına başladı. Ortak tercih, haftanın en az 3 günü devamlılık, iyi derecede İngilizce ve MS Office programlarına hakimiyet...

Teknolojiden turizme, finanstan otomotive, gıdadan lojistik şirketlerine kadar hemen her sektörden şirketler kış dönemi için staj programlarını başlattı. Hem kendi sitelerinde hem de LinkedIn, kariyer.net gibi insan kaynakları platformlarında duyurularını sıklaştıran şirketlerin aradığı öncelikler, iletişimde üst düzey beceri, İngilizce yeterliliği, MS Office uygulamalarına hakimiyet, özgüven, meraklılık ve sorumluluk. İş hayatına iyi bir kariyerle başlamak istiyorsanız işte size bir kaç öneri…

Haberin Devamı

Kontrolmatik: Sistem tasarımı, projelendirme, imalat, yazılım gibi çözümler sunan teknoloji şirketi, mühendislik, iktisat, işletme, psikoloji, halkla ilişkiler vb. bölümlerde 3’üncü ve 4’üncü sınıfta okuyan veya yüksek lisans yapan öğrencilerden alım yapıyor.

Hayat Finans: Şubesiz dijital banka Hayat Finans da dijital bankacılık, ödeme sistemleri ve finans alanlarına ilgi duyan, sözlü ve yazılı iletişimde etkili ve öğrenmeye meraklı öğrenciler arıyor. Bunun için ilgili bölümlerin 3’üncü ve 4’üncü sınıflarında okuyan veya yüksek lisans yapan kişiler tercih ediliyor.

Odeabank: Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinde yine 3 veya 4’üncü sınıf öğrencilerine öncelik veriyor. 3 ay boyunca haftanın en az 3 günü çalışabilmeyi zorunlu kılan şirketin diğer şartları ise iyi seviyede İngilizce bilmek, MS Office programlarına hakimiyet ve yüksek takip yeteneği.

Doğuş Otomotiv: Bünyesinde yedek parça ve lojistik departmanında görevlendirilmek üzere, endüstri mühendisliği bölümünden mezun ya da 4’üncü sınıf öğrencilerine çağrı yapıyor. Haftanın en az 4 günü devam zorunluluğu olan şirket çok iyi derecede İngilizce hakimiyeti istiyor.

Etstur: Stajyer ilanında şu özelliklere dikkat çekiyor: Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden, üniversite tarafından staj zorunluluğu bulunan, staj süresi 60 iş günü ve üstünde olan, MS Office uygulamalarına hakim, iletişim becerileri ve insan ilişkileri güçlü, enerjik, sorumluluk sahibi, öğrenmeye açık, takip ve koordinasyon yeteneği güçlü.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı: Mühendislik bölümlerinde öğrenim gören lisansüstü öğrencilerine yönelik yapılan çağrıda, haftanın en az 3 günü stajlara katılma zorunluluğuna dikkat çekiliyor. Aranan özellikler: İyi derecede İngilizce ve tercihen Almanca bilmek, analitik düşünebilmek, görev takibi, planlama ve organizasyon becerisi yüksek olmak.

Aras Kargo: Şirket, genel müdürlük, şubeler, bölge müdürlükleri ve transfer merkezlerinde ‘Geleceğin Arasları Staj Programı’ kapsamında yeni ekip arkadaşları arıyor. Zorunlu stajların tercih edildiği alımlarda aranan özellikler şöyle: Lise son sınıf veya üniversite 3 ve 4’üncü sınıf öğrencisi olmak, haftada en az 3 gün işe gelebilmek, MS Office uygulamalarına hakimiyet.

Netaş: Uzun dönemli stajyer ilanı açan Netaş ise şu özelliklere göre başvuruları değerlendiriyor: Üniversitenin ilgili bölümlerinden 3 veya 4’üncü sınıf öğrencisi veya yeni mezun tam zamanlı çalışabilecek durumda olmak. En az 3 gün devamlılık, İngilizce’yi ve MS Office programlarını iyi bilmek.

Haberin Devamı

Siemens: Mühendislik veya İşletme Bölümü öğrencisi olan, İngilizce’ye hakim, analitik düşünme becerisine sahip, sonuç odaklı, takım çalışmasına yatkın, açık fikirli, yeni teknolojileri öğrenmeye ve keşfetmeye istekli, RPA çözümleri hakkında bilgi sahibi olan stajyerler arıyor.

Evyap: Kişisel bakım ürünleri üreticisi Evyap’ın aradığı stajyer özellikleri de şöyle: Üniversite 3’üncü veya 4’üncü sınıfında olmak, en az 6 ay süreklilik, iyi derecede İngilizce ve Excel’i bilmek, haftada minimum 3 gün işe gelebilmek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder