Murat Gülderen Markanızı dışa açacak ücretsiz programlar
HABERİ PAYLAŞ

Markanızı dışa açacak ücretsiz programlar

Pandemi ile birlikte ticaretin zirve yaptığı Instagram, YouTube, Pinterest ve Facebook’ta farklı içerikler üretmek, elbette kendi kitlenizi oluşturmak açısından kritik önem taşıyor. Ancak bunlar iyi sunulamazsa beklenen başarı bazen hayal kırıklığı ile sonuçlanabiliyor.

Örneğin çekeceğiniz videoları profesyonel hale getirmezseniz sisteminiz bir yerden sonra tıkanabilir. Fakat endişeye gerek yok. Bu süreçte size hem masaüstü hem de mobil için yardımcı olacak eğlenceli yönetim programları geliştirildi. Üstelik ücretsiz.

Haberin Devamı

ANIMOTO: Video oluşturma hizmeti sunan Animoto sayesinde doğum günü, düğün, ürün tanıtımı, ‘yaza merhaba’ gibi etkinlikler için hazırladığınız fotoğraf ve video içeriklerinize birbirinden eğlenceli klipler oluşturabilirsiniz. Müziklerin hepsi lisanslı olduğu için telif ödemenize de gerek yok. Videolarınızı platformdaki hazır tablolardan yapabileceğiniz gibi kendiniz de sıfırdan tasarlayabiliyorsunuz.

Markanızı dışa açacak ücretsiz programlar

TYPEFORM: Sosyal medyada etkileşim almanın en kolay yolu takipçilerinize soru sormaktır. Bu platform, insanların yanıtlamaktan keyif alacağı anketler, testler ve formlar hazırlamaya yardımcı oluyor. Burada özel şablonlar, görseller ve renkli temalar eşliğinde sorularınızı hazırlayıp hedef kitlenizle interaktif bir ağ oluşturabilirsiniz.

Markanızı dışa açacak ücretsiz programlar

HOOTSUITE: Bu platform sayesinde sosyal ağlarınızı tek bir noktadan basit bir şekilde yönetebiliyorsunuz. Aynı zamanda bu araç, planlı paylaşımlar yapmanıza da imkan sağlıyor. Örneğin göndermek istediğiniz postlarınızı istediğiniz tarihe ve saate göre ayarlayabiliyorsunuz. Böylece zamandan tasarruf sağlayabiliyorsunuz. Hootsuite aynı zamanda sosyal medya kanalları üzerindeki önemli sohbetleri takip ederek insanların ne hakkında konuştuklarını takip ediyor. Platform 30 gün ücretsiz.

Markanızı dışa açacak ücretsiz programlar

BOOMSOCIAL: Bu platform ise girişimcilerin ya da markaların online içerik stratejilerini geliştirmeleri için ücretsiz rehberlik hizmeti sunuyor. Ayrıca sektörünüzle ilgili Türkiye’ye özel veriler çıkartmanın yanında kendinizin ve rakiplerinizin sosyal medya performanslarını da analiz eden platform, yedi farklı hesaba kadar aynı anda karşılaştırma yapabilmenizi de sağlıyor.

Haberin Devamı

Markanızı dışa açacak ücretsiz programlar

GOOGLE ANALYTICS: Sosyal ağlarınızı Google Analytics ile bağlayarak gelen trafiği analiz edebilirsiniz. Örneğin markanız hakkında yapacağınız kampanya ya da bir duyuruyu hangi mecrada, hangi kitleye yaymanız gerektiğini ölçümleyebilirsiniz. Böylelikle yatırım yaptığınız alanın verimini de görmüş olursunuz. Kısaca işletmenizle ilgili verileri analiz etmek için ihtiyacınız olan ücretsiz araçların tümüne buradan erişebilirsiniz.

Markanızı dışa açacak ücretsiz programlar

CANVA: İçeriğinde binlerce şablon ve görsel barındıran bu tasarım programı, poster, davetiye, grafik ve sunumlar oluşturmanıza olanak tanıyor. Basit kullanımı ve Türkçe olması sayesinde bu işlerden hiç anlamayan kişiler bile birkaç dakikada harika tasarımlar ortaya çıkarabilir. Paylaş butonu ile tasarımınızı sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz. Canva’nın premium ücretli hizmetleri de var.

Markanızı dışa açacak ücretsiz programlar

HAFTANIN OLAYI

KALBİ VE OKSİJENİ ÖLÇEN YERLİ SAAT

Haberin Devamı

Yerli teknoloji üreticisi General Mobile, normal kullanımda şarjı 10 gün giden akıllı saati GM Watch’ı tanıttı. Yürüyüş, koşma, yüzme, tırmanma gibi 12 farklı spor moduna sahip olan cihaz, gerçek zamanlı olarak kalp atış hızınızı takip ediyor ve kritik durumlarda sizi uyararak erken önlem almanıza imkan sağlıyor. Kandaki oksijen seviyesini de ölçen saat, ayrıca uyku analizi yaparak stresi yönetmenize yardımcı oluyor. Fiyatı 1.249 TL.

TEKNO TURU

  • YTÜ Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren yerli girişim HydroBorPEM, Hebunk adlı hidrojenli scooter üretti. 5 dakikalık şarjla 60 km yol gidebilen araç, seri üretime hazır hale geldi.
  • Sony, su sebillerinden dönüştürülmüş kablosuz kulaklığı Linkbuds S’i tanıttı. ‘Dünya Mavisi’ adı verilen cihaz, çok noktalı Bluetooth bağlantısı sayesinde iki cihazın aynı anda bağlanmasına ve sorunsuz geçiş yapmasına olanak tanıyor.
  • Apple’ın geliri, temmuz-eylül sürecinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 8 artarak 90.1 milyar dolara, kârı ise 20.7 milyar dolara ulaştı. iPhone satışlarının tutarı da yine geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 artarak 42.6 milyar dolara yükseldi.
  • TP Link, bağlı olduğu cihazın ne kadar enerji tükettiğini anlık olarak izleyen akıllı prizi Tapo P110’u tanıttı. Priz, Tapo mobil uygulaması sayesinde uzaktan da kontrol edilebiliyor. Böylece fişe takılı olan cihaz anında kapatılabiliyor.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder