Murat Gülderen Ramazanda mobil fırsat
HABERİ PAYLAŞ

Ramazanda mobil fırsat

Haberin Devamı

  • Pandemi tedbirleri kapsamında Ramazan ayında sokağa çıkma kısıtlamalarının artması, teknoloji dünyasını harekete geçirdi.
  • Herkes sevdikleriyle rahatça iletişim kursun diye kimi bedava internet, kısa mesaj, sesli görüşme kampanyası başlatırken kimileri ise onlarca model cep telefonu, akıllı saat ve bilekliklerde yüzde 35’e varan indirime gitti.
  • Ancak ‘fırsatlardan yararlanayım’ derken tuzağa düşmeyin. Sitelerin güvenlik sertifikasına, mobil uygulamaların resmi olduğuna da dikkat edin.

TÜRK TELEKOM: 31 Mayıs’a kadar numarasını taşıyan veya yeni hat alan bireysel faturalı müşterilerine saat 01.00-06.00 arasında geçerli 10 GB internet, her yöne 500 dakika ve Telekomlu’larla sınırsız konuşma hediyelerinden birini veriyor. Tercihi kullanıcı belirliyor. Kampanyaya katılım için RAMAZAN 2021 yazıp 5555’e SMS göndermek yeterli. Ayrıca Ramazan boyunca mobil uygulama Online İşlemler’e girip ‘Sil Süpür’ oynayan müşteriler, hediye dakikalara ve en az 10 GB internete hak kazanıyor.

Ramazanda mobil fırsat

TURKCELL: 13 Mayıs’a kadar ‘Dijital Operatör’ uygulamasına girenlere ‘Salla Kazan’da iki kat hediye kazanma fırsatı veriyor. Örneğin Salla Kazan’dan 1 GB kazandınız, bunu bir yakınınıza gönderdiğinizde 2 GB’a dönüşüyor ve size de ek sallama hakkı tanınıyor. Ayrıca kampanyada Ramazan’a özel ‘iftar ve sahur paketleri’ de yer alıyor. Öte yandan Turkcell Pasaj’da ve fiziksel mağazalarında 30 Nisan’a kadar cep telefonundan bilgisayara kadar yüzlerce üründe ücretsiz kargo avantajı ile yüzde 35’e varan indirim başladı.

Ramazanda mobil fırsat

VODAFONE: ‘Vodafone Yanımda’ uygulaması içerisinde yer alan ‘Hediye Çarkı’nda her hafta 20 GB internet dahil pek çok sürpriz hediyeler verilmeye devam ediyor. Ramazan’a özel cihaz kampanyaları da başlatan Vodafone’da seçili telefon, aksesuar ve akıllı ev ürünlerinde 840 TL’ye varan indirim de başladı. Ayrıca avantajlı ‘evde internet’ paketlerine Vodafone TV de 24 ay boyunca ücretsiz verilirken arkadaşlarını Vodafone ‘Evde İnternet’li yapanlar da iPhone 11 Pro kazanma şansı yakalıyor.

Ramazanda mobil fırsat

HEPSİBURADA

Reeder P13 Max Blue 64 GB telefon 2.049 TL yerine 1.499 TL’ye, Oppo Realme 6i 128 GB 2.899 TL yerine 2.499 TL’ye, Xiaomi Redmi Note 9 telefon 128 GB 3.299 TL yerine 2.819 TL’ye, Galaxy Note 10 Plus 256 GB 10.599 TL yerine 8.099 TL’ye satılıyor. Sitede ayrıca Huawei Watch GT2 saat 1.499 TL yerine 1.363 TL’ye, Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik 349 TL yerine 237 TL’ye, Galaxy Fit2 Band 299 TL yerine 269 TL’ye, Apple Watch Seri 3 GPS 2.149 TL yerine 1.959 TL’ye satılıyor.

MILLENICOM

Fiber hızında ev internetini uygun fiyata kullanmak isteyenler için ödüllü bir kampanya başlattı. En çok arkadaşını Millenicom abonesi yapan 1’inci kişi 10 yıl, 2’nci kişi 5 yıl, 3’üncü kişi ise 3 yıl bedava internet kullanma hakkı kazanıyor. Taahhütlü ve taahhütsüz 16 mbps, 35 mbps ve 100 mbps hızında internet paketlerini kapsayan kampanya 30 Haziran’a kadar geçerli. Farklı bir operatörden geçiş yapmak isteyen abonelerin taahhüt cayma bedeli ise 200 TL’ye kadar şirket tarafından karşılanıyor.

HAFTANIN OLAYI

GÜNEŞ ENERJİLİ KULAKLIK

İsveç merkezli teknoloji şirketi Urbanista, güneş enerjisi ile kendi kendine şarj olabilen kulaküstü kulaklık geliştirdi. Los Angeles adı verilen ve gürültü engelleme özelliğiyle gelen kulaklık, tam şarjda 50 saate kadar kesintisiz olarak kullanılabiliyor. Google Asistan ve Apple Siri ile de uyumlu olan cihaz, Bluetooth 5.0 ve USB Type-C gibi bağlantı özelliklerine de sahip.

Ramazanda mobil fırsat

TEKNO TURU

  • Akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, koronavirüsü yüzde 98 etkisiz hale getiren EVERFRESH adlı bir teknoloji geliştirdi. Maskeden ev tekstiline kadar çok geniş bir alanda kullanım imkanı sağlayan ürün, bakteri, mantar ve küf oluşumunun da önüne geçiyor.

Ramazanda mobil fırsat

  • Zoom’un bulut telefon hizmeti ZOOM PHONE, Türkiye’de hizmete girdi. Tüm sabit ve mobil numaraları arayabilen program ile konferans görüşmeleri de yapılabiliyor.
  • Samsung’un hem yatay hem de dikey olarak çevrilebilen televizyonu THE SERO, özellikle mobil içerik üretmeyi sevenlerin ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirildi. Aynı anda dört içerik kaynağını izlemeye olanak sağlayan cihazın fiyatı 10 bin 99 TL’den başlıyor.

Ramazanda mobil fırsat

  • Bulut tabanlı ön muhasebe programı PARAŞÜT, e-ticaret alanında faaliyet gösteren şirketlerin satıştan faturalandırmaya kadar tüm operasyonlarını uçtan uca dijital hale getirmelerini sağlayan ‘e-Ticaret’ paketini çıkardı. Kullanıcılar iki hizmeti yüzde 48 daha az ödeyerek kullanabiliyor.

Ramazanda mobil fırsat

Sıradaki haber yükleniyor...
holder