Murat Gülderen Romantik teknoloji
HABERİ PAYLAŞ

Romantik teknoloji

‘14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala teknoloji marketleri ve e-ticaret siteleri telefondan akıllı saate, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine kadar yüzlerce kalem üründe yüzde 60’a varan indirim yarışına başladı. Pandemi gölgesinde geçecek olmasına rağmen bu özel günün Türkiye ekonomisine en az 10 milyar liralık katkı yapması bekleniyor. Araştırmalara göre; sevgiliye çiçek ve parfüm dışında en çok telefon, akıllı bileklik ve akıllı saat hediye ediliyor.

Romantik teknoloji

TEK TEK İNCELEDİK

İşin en zor kısmı ise hediye seçimi... Hatta işi son güne bırakanlar için süreç adeta bir işkenceye dönüşüyor. Ancak sizi bu dertten kurtaracak özel bir rehber hazırladık. Bunu yaparken de hepsiburada, gittigidiyor, Teknosa ve MediaMarkt’ın hazırladıkları kampanyaları inceledik ve en çok ilgi gören cihazları önünüze serdik. Bu arada eğer kararınız telefon almaktan yanaysa 3.500 TL altındaki cihazlara 12 taksit imkanı sunulduğunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Haberin Devamı

MEDIAMARKT

Kampanya kapsamında Essenza Mini D30 Kahve Makinesi 899 TL’den, Apple Watch Nike SE GPS akıllı saat 2.799 TL’den, Airpods 2’nci Nesil ve şarj kutusu 1.299 TL’den, JBL Clip 3 taşınabilir hoparlör 399 TL’den, 205 BT kulakiçi kulaklık 269 TL’den, TTEC 10.000 mAh taşınabilir şarj cihazı 119 TL’den, 128 GB Galaxy A51 telefon 3.399 TL’den, 128 GB Realme 6i 2.799 TL’den, 128GB Huawei P40 Lite 3.499 TL’den, Babyliss saç düzleştirici 399 TL’den satışa sunuldu.

TURKCELL

Şirketin elektronik pazar yeri platformu Turkcell Pasaj ve kendi cadde mağazalarında 14 Şubat’a kadar akıllı saatlerden tabletlere, hobi ürünlerinden telefonlara kadar birçok üründe 2.000 TL’ye varan indirim var. Müşteriler, kampanya kapsamında seçili bazı ürünleri tarifelerine yansıtarak da satın alabiliyor. Ayrıca ürüne özel ekstra hediyeler de kazandıran bu kampanyada aynı ürünün ikincisinin de alınması halinde yine yüzde 50’ye varan indirimler yapılıyor.

Romantik teknoloji

SAMSUNG

Fiziki ve online mağazalarından 15 Şubat’a kadar Samsung Galaxy Watch3, Watch Active2 veya Galaxy Buds+ ürünlerinden birini satın alanlara aynı ürünlerin ikincisini yüzde 50 indirimle veriyor.

Haberin Devamı

Romantik teknoloji

HUAWEI

FreeBuds Pro kablosuz kulaklıklar, 1.399 TL’den vade farksız dört taksitle kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca sevgiliniz ile birlikte de müzik dinleyebilmeniz için, 249 TL değerindeki CM510 mini hoparlör, bu kulaklığı satın alanlara sadece 1 TL’ye gelmiş olacak.

Romantik teknoloji

TEKNOSA

Kişisel bakım ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim başlatan Teknosa, Samsung Galaxy A51 ya da Galaxy A71 telefon satın alanlara, Philips 8’i 1 arada erkek bakım kiti veya Remington saç düzleştirici hediye ediyor. Şirket ayrıca Preo markasında normalde 179 TL olan saç sakal kesme makinesini 99 TL’ye; 239 TL olan ıslak kuru 3 başlıklı tıraş makinesini ise 139 TL’ye indirdi. Yine Preo markalı tüm kulaklık ve bluetooth speaker’larda da 1 alana 2’nci üründe yüzde 50 indirim de başladı.

TEKNO TURU

  • KAGIDER, ‘Ticaretin Kadınları’ adlı bir mobil uygulama geliştirdi. Uygulama, Türkiye genelindeki kadın girişimci dernekleri ve Türkiye’de faaliyet gösteren kadın girişimcileri tek platformda buluşturarak ticaret yapmalarını kolaylaştıracak.

Romantik teknoloji

  • Avustralya merkezli teknoloji firması AIRSPEEDER, dünyanın ilk insansız uçan elektrikli yarış otomobili Mk3’ü tanıttı. Saatte 120 kilometreyi aşan bir süratle ilerleyen Mk3’ten bu yıl 20 adet üretilmesi planlanıyor. Bu araç, ileride yapılacak insanlı uçan yarış arabalarının ön hazırlığı niteliğinde.

Romantik teknoloji

  • Evlilik yolunda ciddi ilişki arayanlar için geliştirilen çevrimiçi tanışma uygulaması Hawaya’nın son araştırmasına göre Türkiye’de ilişki arayan her 5 kişiden 3’ü mizah anlayışına sahip kişilerle birlikte olmak istiyor.

Romantik teknoloji

  • Dyson, hem havadaki bakterileri hem de evdeki yemek kokularını yok eden Hepa sertifikalı yeni cihazı Pure Hot Cool’u tanıttı. Bulunduğu ortamı kışın ısıtan yazın soğutan cihaz, 0.1 milkron boyutundaki zararlı partiküllerin bile yüzde 99.95

Romantik teknoloji

HAFTANIN OLAYI

ÇİFT EKRANLI CEP

LG’nin 5G’li ve çift ekranlı telefonu Wing, 14 bin 999 TL fiyatla satışa sunuldu. Telefonun ön yüzü 90 derecelik açıyla dönerek, ikinci ekran üzerinde yatay şekilde konumlandırılabiliyor. Böylece iki ekranda iki farklı uygulama kullanılabiliyor. Örneğin film izlerken aynı zamanda oyun oynayıp arkadaşlarınızla da sohbet edebiliyorsunuz. 64 MP Ultra OIS, 12 MP Ultra Geniş Gimble hareket ve 13 MP Ultra geniç açılı kamerası olman cihazın RAM’i ise 8GB.

Haberin Devamı

Romantik teknoloji

Sıradaki haber yükleniyor...
holder