Murat Gülderen Tekno alışverişte yılın son fırsatları
HABERİ PAYLAŞ

Tekno alışverişte yılın son fırsatları

Kasım ayı boyunca yapılan ‘efsane cuma’ indirimlerini kaçıranlar için yılın son fırsatı başladı. Yılbaşına sayılı günler kala teknoloji marketleri ve e-ticaret siteleri cep telefonlarından robot süpürgelere, akıllı saatlerden elektrikli ısıtıcılara kadar yüzlerce kalem üründe yüzde 50’yi aşan indirim başlattı. Ancak bu fırsatlara kendinizi kaptırıp bütçeyi aşmamak için ihtiyaç listesi hazırlamanızda fayda var. Bu dönemlerde dolandırıcıların da sürekli mesai yaptığını aklınızdan sakın çıkarmayın. Emin olmadığınız yerlerden asla alışveriş yapmayın.

Haberin Devamı

TEKNOSA

31 Aralık’a kadar TeknoClub üyelerine özel Philips 4K UHD LED Android TV 10.999 TL yerine 9.499 TL’den, 5.999 TL değerindeki soundbar 3.999 TL’den, Grundig 4K UHD Smart LED TV 11.999 TL yerine 9.999 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca Huawei Matebook D15 i3 işlemcili notebook 9.999 TL’den, Casper Excalibur i5 işlemcili 3050 ekran kartlı gaming notebook 18.999 TL’den tüketicilerle buluşuyor. Aksesuar ürünlerinde de Bluetooth speaker’larda yüzde 15’e, TWS kablosuz kulaklıklarda yüzde 25’e varan indirimler var. Anker Nebula taşınabilir projeksiyonlarda da ekstra fırsatlar bulunuyor.

HEPSİBURADA

‘Eski telefonunuzu gönderin, iPhone 14’e 15.999 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olun’, ‘vivo telefona hediye kulaklık’, ‘Şimdi al şubatta öde’, ‘sana özel kuponlar’, ‘Premium’da kargo bedava’ ve ‘listeni hazırla 20 bin TL’ye kadar kazan’ gibi fırsatlar sunuyor. Hepsiburada’da ayrıca ‘oynadıkça kazan’ sistemi de geliştirildi. Burada platformun mobil uygulamasından oynanabilen ‘Tıkla Kazan’, ‘Fırsatı Çek’, ‘Kazandıran Çekiliş’ gibi oyunlarla akıllı alışveriş eğlenceli hale geliyor.

MEDIAMARKT

Kış aylarının geldiği bu dönemde 28 Aralık’a kadar az enerji tüketen elektrikli ısıtıcılarda kampanya başlattı. Ürünlerin fiyatı 219 TL’den başlarken, hangi cihazı tercih edeceğine karar veremeyenler için de yönlendirme rehberi hazırlandı. Kampanyalı fiyatlar şöyle: VeitoCH1800 XE 1800 W ayaklı, kademeli karbon ısıtıcı 1.499 TL, CVS DN 3014 Pulsar fanlı ısıtıcı 299 TL, Sinbo SFH-3394 Infrared ısıtıcı 599 TL, Luxell LX-2831 1800 W termosatlı devrilme emniyetli buharlı ısıtıcı 469 TL. MediaMarkt’ta ayrıca tüm elektronik ürünlerde güne özel fırsatlar devam ediyor.

Haberin Devamı

TRENDYOL

Telefon, küçük ev aletleri, akıllı saat, tablet, dizüstü bilgisayar ve oyuncu koltukları dahil binlerce cihazda 31 Aralık’a kadar özel fiyat uygulamasına geçen Trendyol, ayrıca bağımsız sanatçılar için destek çağrısında bulundu. Bu yılın başında hayata geçirilen Trendyol Sanat, 150’den fazla sanatçının bine yakın eserini bir arada sunuyor. Resim, baskı, gravür, fotoğraf, heykel, cam, seramik, illüstrasyon ve grafik gibi pek çok eser, sanatçı imzasıyla birlikte gönderiliyor.

VİVO

15 Ocak’a kadar myvivoshop. com üzerinden alışveriş yapanlar, her 4 bin TL’lik harcamaları için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Noter huzurunda 10 Şubat’ta düzenlenecek çekilişle bir kişi ‘Playstation 5’ kazanacak. Şanslı kullanıcı 15 Şubat’ta açıklanacak. Vivo ayrıca aynı siteden V25 5G satın alanlara TWS 2 ANC kablosuz kulaklık, ekran onarım paketi ve araç şarjı; Y35 satın alanlara da TWS 2e ANC kablosuz kulaklık ve selfie çubuğu hediye ediyor.

Haberin Devamı

TEKNO TURU

  • Batarya, robot süpürge, projeksiyon cihazı, hoparlör, 3D printer ve güvenlik kamerası alanlarında faaliyet gösteren Anker, kiosk konseptiyle 2 ay boyunca İstanbul Akasya AVM’de cihaz deneyim hizmeti sunacak.
  • Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda sürdürülebilir büyüme adına önem taşıyan ‘Big Stars’ ödülünü kazanan General Mobile yeni yıl kampanyasında GM 22 Kırmızı + GM Watch + GM Pods 2 + 3’lü kordon takımını 4.999 TL’den satışa sundu
  • Hubspot araştırmasına göre Instagram’ın Türkiye’deki kullanıcı sayısı 52 milyon, YouTube kullanıcı sayısı ise 57.4 milyon oldu. 3 kullanıcıdan ikisinin ise bir ürün veya marka hakkında bilgi almak için video izlediği ortaya çıktı.

HAFTANIN OLAYLARI

3’Ü BİR ARADA MASA LAMBASI

Lenovo, aynı anda LED ışıklı masa lambası, 4K web kamera ve kablosuz şarj cihazı işlevi gören ‘Go Desk Station’ adlı özel bir cihaz geliştirdi. Üç adet USB-C, iki adet USB-A ve bir adet de HDMI 2.0 portu olan cihaz, istenilen her yere kolayca konumlandırılabiliyor.

Tekno alışverişte yılın son fırsatları

GÜRÜLTÜ ENGELLEMEDE SINIR TANIMIYOR

Huawei, çift cihaz bağlantısını destekleyen, iki kez tıklandığında uzaktan fotoğraf çekebilen, su geçirmeyen, havalimanındaki sesler gibi yüksek gürültüleri engelleyen ve HarmonyOS, Android, iOS ve Windows işletim sistemleri arasında sorunsuz bağlantı kurabilen FreeBuds 5i kulaklığını 1.699 TL’den satışa sundu. Cihaz, tam şarjda 28 saatlik müzik çalabiliyor.

Tekno alışverişte yılın son fırsatları

Sıradaki haber yükleniyor...
holder