Murat Gülderen Ünlülerin cep maceraları
HABERİ PAYLAŞ

Ünlülerin cep maceraları

Hemen her gün cep telefonuyla konuşurken, mesajlaşırken, fotoğraf filtrelerken ya da herhangi bir işlem yaparken bazı teknik sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Bunlar bazen sinir bozucu olduğu gibi bazen de komik maceralara yol açabiliyor. Bu haftaki köşemize ünlüleri davet ettik ve kendilerine telefonlarında başlarına gelen enteresan olayları ve kahkaha dolu anıları sorduk. İşte birbirinden ilginç hikayeler...

Ünlülerin cep maceraları

GÜLBEN ERGEN: ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ni kuran ve özellikle afet bölgesine açtıkları anaokullarıyla büyük farkındalık yaratan sanatçı Gülben Ergen, filtreleme uygulamalarına göndermede bulundu. Ergen, konuyla ilgili yaşadığı komik bir anıyı şöyle anlattı: “Konser esnasında eşini, çocuklarını ve dostlarını arayan hayranlarım, canlı yayın açıyorlar ve bana da ‘el sallar mısınız’ diyorlar. Onlara eşlik ediyorum ancak dinleyenlerim bazen bana da filtre koyuyorlar. Kendime benzemesem de ortaya çok komik görüntüler çıkıyor.”

Haberin Devamı

Ünlülerin cep maceraları

HANDE YENER: Ben genellikle telefonda konuşmak yerine WhatsApp’tan sesli mesaj gönderiyorum. Çünkü çok yoğun çalışıyorum. Stüdyoda kayıtta ya da gürültülü bir yerde olabiliyorum. Bu nedenle ‘bana yazın ya da siz de sesli mesaj atın, daha sonra dönerim’ diyorum. Geçenlerde de bir arkadaşım yaklaşık 5 dakikalık sesli mesaj atmış. Bu mesaj o kadar uzundu ki, ben onu dinlerken, bir an gerçekten kendisiyle telefonda konuşuyoruz sandım. Söylediği şeylere kendi kendime cevap vermeye başladım. Sonra ben ne yapıyorum diye kahkahalar attım.

Ünlülerin cep maceraları

YAVUZ SEÇKİN: Özellikle yaptığı telefon şakalarıyla Türkiye’yi kahkahaya boğan ünlü komedyen Yavuz Seçkin de telefon ile başından geçen olayları şöyle anlattı: “Taksiye bindim. Şoför arkadaş beni görünce ‘Ooo abi hoş geldin’ dedi. Beni severek takip ettiğini söyledi. Sonra telefonda eşi ile konuşurken, benim araçta olduğumu hafif gülümsemeyle kendisine anlattı. Sonra bana döndü ve abi sizin isim neydi?” dedi :)). Bir kere de Mustafa Topaloğlu’nu kendi sesiyle aradım. Alo ben ‘Mustafa Topaloğlu’ dedim. O da ‘ben de’ dedi.”

Haberin Devamı

Ünlülerin cep maceraları

SELEN GÖRGÜZEL: Şimdilerde magazin yorumculuğu da yapan oyuncu ve ses sanatçısı Selen Görgüzel de bir keresinde sesli asistan Siri yüzünden bir arkadaşına çok mahcup olmuş. Görgüzel, yaşadığı olayı şöyle anlattı: “Bir gün arkadaşlarla masada birisinin dedikodusunu yapıyorduk. Siri de kendi kendine o kişiyi aradı ve bizim bütün konuşmalarımızı kendisine dinletti. Sonradan fark ettik tabi ama biraz geç kalmıştık ve o arkadaşımız doğal olarak buna çok üzüldü.” Görgüzel ayrıca bazen en önemli zamanlarda telefonun çekmediğine de vurgu yaparak, “Adres bulma konusunda pek başarılı değilimdir. Özellikle navigasyon kullanırken hattın çekmemesi insanı çileden çıkarıyor” dedi.

Ünlülerin cep maceraları

MUSTAFA TOPALOĞLU: Sanat dünyasının en renkli ve en eğlenceli isimlerinden Mustafa Topaloğlu da navigasyonla sık sık tartıştıklarını belirterek, “O beni hep yanlış yere götürmeye çalışıyor ama sonra ben bildiğim uzay yolundan devam ediyorum” dedi. Topaloğlu, telefon klavyesinin kelimeleri bazen yanlış düzelttiğine de dikkat çekerek, “Doğru yazdığım kelimeleri zaman zaman ısrarla değiştiriyor. Belki de o haklı ama beni sinir ediyor. Sesli asistanla da pek anlaşamıyoruz, yanlış kişiye mesaj atabiliyor” diye dert yandı.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder