Murat Gülderen Yapay zeka yetenek avında
HABERİ PAYLAŞ

Yapay zeka yetenek avında

Dünyanın her yerinde milyonlarca kişi, özel yeteneklerinin uzmanlar tarafından keşfedilmesini bekliyor. Instagram, YouTube, TikTok gibi platformlar, görüntülenmenizi elbette sağlıyor ancak buralarda her şey çabuk ve anlık tüketildiği için sağlıklı sonuçlar almak biraz daha zorlaşabiliyor. Buradan yola çıkan uzmanlar, işi kolaylaştırmak adına çoğu yapay zeka destekli yetenek hesaplayıcı bazı platformlar geliştirler. Yapmanız gereken tek şey ilgili uygulamaları indirip yeteneğinizi çekip kaydetmek. İşte yetenek avcısı o bazı uygulamalar:

Haberin Devamı

Yapay zeka yetenek avında

SINGSNAP: Bu uygulama şarkı söyleme becerilerinizi test edip, gelişmenize yardımcı oluyor. Sistem şöyle işliyor: Uygulama, sesinizi kaydederek performansınızı analiz ediyor. Daha sonra isterseniz en iyi performanslarınızı, uygulamayı kullanan profesyonel müzisyenler ve yapım şirketleriyle paylaşabiliyorsunuz. Ne kadar çok performans sergilerseniz keşfedilme şansınız o kadar artıyor.

Yapay zeka yetenek avında

SCOUTIUM: Dünyanın en ücra köşesinde de olsanız çok iyi futbol oynadığınızı düşünüyorsanız, bu uygulama profesyonelliğe geçiş yolunda biçilmiş bir kaftan. Uygulama pek çok spor kulübüyle anlaşma halinde. Futbolcular, Scoutium’un mobil uygulaması üzerinden videolarını ve performans verilerini yüklüyorlar, uzman ekip de, bu başvuruları değerlendirerek uygun oyuncuları seçip kulüplere sunuyor.

Yapay zeka yetenek avında

TUMBLR-FANDOM-SANAT: Bu uygulama, resim, çizim, fotoğrafçılık, müzik ve edebiyat gibi alanlarda yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz adeta bir stüdyo hizmeti görüyor. Burada eserlerinizi sizinle aynı alanda çalışan uzman kitlelere duyurabilir, diğer kullanıcılarla tanışabilir ve hayran kitleleri elde edebilirsiniz.

Yapay zeka yetenek avında

SEÇ YERLEŞTİR: Dijital istihdam platformu Eleman.net, işletmelerin en kısa sürede en doğru elemanı seçmelerini sağlamak için yapay zeka destekli ‘Seç & Yerleştir’ uygulaması geliştirdi. Uygulama, adayların ön görüşmelerini, mülakatlarını ve yeteneklerini değerlendirdikten sonra ilgili firmaya yönlendirme sağlıyor. Firmalar bu sayede zamandan da tasarruf ediyor.

Yapay zeka yetenek avında

DEVIANTART: En büyük online sanat galerisi uygulaması olarak hizmet veriyor. Sanatçılar ve sanat meraklılarını bir araya getiren bu platforma siz de kendi çalışmalarını yani yaptığınız sanat eserlerini gönderebilir, çoğu sanatçılardan oluşan toplulukla iletişime geçebilirsiniz. Uygulamanın en iyi özelliği sanatçılarla sohbet etme ve eserlerinizi gösterme imkanı tanıması.

Haberin Devamı

Yapay zeka yetenek avında

STARMAKER: Burada yaptığınız müzik kayıtlarını çeşitli ses efektleri ve video filtreleriyle düzenleyip sosyal platformlarınızda paylaşabilirsiniz. Çevrimiçi arkadaşlar da edinebileceğiniz platformda ayrıca çeşitli sanatçılarla düet yapma imkanı da bulabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder