Murat Gülderen 'Yeni nesil' babalar
HABERİ PAYLAŞ

'Yeni nesil' babalar

Yarın Babalar Günü. Peki ya diğer günler? Onları düşünmediğimiz bir zaman dilimi var mı? Kimi rol model aldık? Özgüven kaynağımız nereden geliyor? Koşulsuz kim seviyor? ‘Sen yeter ki oku, ben gerekirse ceketimi satarım’ lafı kime ait? Evet, bunların hepsi ‘en kral adama’ ait. Babaya... Çınarımıza, yakışıklımıza, hayatımızın jönüne... İyi birer evlat olmamız dışında hiç bir beklentisi bulunmayan bu güzel insana, ne yapsak da hakkını ödeyemeyiz. Ben de bu vesileyle hem kendimin hem de tüm babaların bu özel gününü kutlarken, yaşamını yitirmiş babaları da rahmetle anıyorum.

Haberin Devamı

Yeni nesil babalar

YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM FIRSATI

20 Haziran elbette küçük sürprizler için de iyi bir bahane... Teknoloji marketleri ve e-ticaret siteleri hemen her üründe yüzde 50’ye varan indirim yarışına girdiler. ‘Ne hediye alsam?’ diye karar veremeyenler için hepsiburada, n11 ve Teknosa gibi platformları baz alarak her bütçeye göre özel bir liste hazırladık. Sağlık takibi için akıllı saatlerden tansiyon aletlerine, telefonlardan saç, sakal bakım makinelerine kadar pek çok seçeneğin yer aldığı sıralamamıza göz atmadan alışveriş yapmamamızda fayda var.

Yeni nesil babalar

MEDIAMARKT

Philips’in yüz, saç ve vücut erkek bakım seti 359 liradan 249 liraya, Apple marka akıllı saatler 2 bin 699 liradan 2 bin 549 liraya, Apple watch Nike akıllı saatler 2 bin 949 liradan 2.799 liraya indirildi. Ayrıca TCL kulaklık fiyatı 599 liradan 549 liraya, taşınabilir şarj cihazları 149 liradan 99 liraya, WD marka harici hard disk 369 liraya, TP Link adaptör ise 119 liraya düştü.

HUAWEI

Çinli şirket, babaları ile en güzel anılarını #teknolojikbaba etiketiyle paylaşan kullanıcıları 50 üründen oluşan bir seçki ile ödüllendiriyor. 30 Haziran’a kadar sürecek kampanyaya katılmak isteyenlerin, ‘Online Mağaza’ bültenine abone olup, ‘Huawei Topluluk’ sayfasında babalarıyla ilgili en güzel anılarını paylaşmaları gerekiyor.

TEKNOSA

Pandemi döneminde daha fazla ilgi gören erkek bakım ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim başlatan Teknosa, LG buzdolabı, Samsung A21s veya A32 telefon satın alanlara 289 lira değerinde Braun erkek bakım kiti hediye ediyor. Ayrıca filtre kahve makinelerinde de yüzde 35’e varan indirim başlatan Teknosa’da 64 GB iPhone 12 mini de 8 bin 699 lira yerine 8 bin 499 liraya satılıyor.

Haberin Devamı

SAMSUNG

30 Haziran’a kadar Samsung mağazalarından veya shop.samsung. com.tr’den Galaxy S21 serisi 5G akıllı telefonlardan birini alanlar, Galaxy Watch Active2 veya Watch3 akıllı saatlerde 1.000 lira indirimden yararlanacak. Saatler hem vücut hem de zihin sağlığınıza özen göstermeleriyle dikkat çekiyor.

TURKCELL PASAJ

Elektronik pazar yeri platformu Turkcell Pasaj ve Dijital Operatör uygulamasında geçerli olan ‘Seni Babama Söyleyeceğim’ kampanyası ile aralarında kişisel bakım, cep telefonu, hobi ve oyun gibi kategorilerin de bulunduğu 8 grupta ve seçili 200 üründe yüzde 45’e varan indirim başladı. Kullanıcılar taksitle ya da tarifelerine ek ödeme yaparak cihaz satın alabiliyor.

HAFTANIN OLAYI

LEICA TELEFON İŞİNE GİRDİ

Yeni nesil Huawei telefonların kameralarını da üreten Leica, Leitz Phone 1 adlı akıllı telefon geliştirdi. 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile birlikte gelen cihazın hafızası microSD ile 1 TB’a kadar çıkabiliyor. 5000 mAh batarya gücündeki cihazın yurtdışı fiyatının ise 1.700 dolar olması bekleniyor.

Haberin Devamı

3 BOYUTLU FUAR

Sanal ve artırılmış gerçeklik alanlarında kurumlara ve bireylere çözümler sunan yerli girişim Vemaker, etkinlik, fuar gibi geniş kapsamlı organizasyonların yapılabileceği özel bir yazılım geliştirdi. Tıpki fiziksel bir etkinlik gibi özel salonları olan Vemaker platformuna 20 bin kişilik katılım sağlanabiliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder