Mustafa Bakacak Amatör sporculara Konya'dan dev destek
HABERİ PAYLAŞ

Amatör sporculara Konya'dan dev destek

Tarım, sanayi ve öğrenci şehri Konya, son dönemde yapılan yatırımlarla spor şehri de oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük destekte bulundu.

Amatör sporculara Konyadan dev destek

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde ve ilçelerde bulunan amatör futbol kulüpleri, kadın futbol kulüpleri, salon sporlarında faaliyet gösteren kulüpler, engelliler spor kulüpleri ve spor liseleri başta olmak üzere 239 kulübe 7.5 milyon liralık malzeme dağıtımı yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, birçok alanda hizmet ürettiklerini ama en çok gençlerle ilgili yaptıkları işlerden keyif aldıklarını vurguladı.

Haberin Devamı

Amatör sporculara Konyadan dev destek

IHLARA VADİSİ’NE CAM TERAS

Aksaray Belediyesi, her yıl iki milyona yakın turistin ziyaret ettiği dünyanın en büyük kanyonları arasında yer alan Ihlara Vadisi’ne cam teras yapıyor. Cam teras projesi, amfi tiyatro, yürüyüş yolu, restoran, fotoğraf çekim alanı, otopark, çevre düzenlemesiyle tamamlanacak. Vadiye en hakim noktada 150 metre yüksekte inşa edilen 12 metre uzunluktaki cam teras, ziyaretçilere eşsiz bir manzara keyfi sunacak. Belediye Başkanı Evren Dinçer, vadinin doğal ve kültürel dokusu korunarak hayata geçirilen projenin şehrin marka ve turizm değerini artıracağını söyledi.

Amatör sporculara Konyadan dev destek

HALİLİYE BELEDİYESİ VATANDAŞ İÇİN ÜRETİYOR

Şanlıurfa’da aşevi hizmetiyle ihtiyaç sahibi ailelere destek olan Haliliye Belediyesi, 4 bin 197 haneye her gün yemek ulaştırıyor. Ortaya çıkan ihtiyaç doğrultusunda belediye bünyesinde ekmek üretim tesisi de kuruldu. Tesiste geç saatlerde başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar süren çalışmada 6 bin ekmek üretiliyor. Ekmekler, sefer taslarına konulan üç çeşit yemekle birlikte hanelere dağıtılıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hizmetten başvuru yapanlar faydalanabiliyor.

Amatör sporculara Konyadan dev destek

YUNUSEMRE’DE 10 BİN KADIN YÜZMEYİ ÖĞRENDİ

Manisa’da Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor koordinesinde kadınlara yönelik organize edilen Kış Yüzme Kursu’nda binlerce kadın yüzme öğrendi. Haftanın iki günü gerçekleştirilen kurslar, antrenör Zarife Tok eşliğinde yoğun ilgiyle devam ediyor. Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, kuruldukları 2014 yılından bu yana 10 bin kadın kursiyere yüzme eğitimi verdiklerini açıkladı. Yeni dönem kurslarına başlayan ilçede, hedef bu sayıyı daha yukarıya çıkarmak.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder