Mustafa Bakacak Çöp sahasında büyük dönüşüm
HABERİ PAYLAŞ

Çöp sahasında büyük dönüşüm

Giresun Belediyesi, şehrin doğu yakasındaki 40 yıllık çöp sahasını 50 milyon liralık yatırımla yaşam alanına dönüştürdü. 32 bin metrekarelik alanda uygulanan projede, 20 bin metrekare yeşil alan, 4 bin metre yürüyüş yolu, 45 galeri ve dükkan, kafeterya, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları yapıldı. Çocuk oyun ve eğlence gruplarının da bulunduğu alan bambaşka bir görünüme kavuştu. Projenin bugünkü değerinin 100 milyon TL’yi bulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehre ve insana nefes aldıracak projelere devam edeceklerinin mesajını verdi.

Haberin Devamı

Çöp sahasında büyük dönüşüm

AKYOKUŞ KASRI KONYA’YA YAKIŞTI

Güzel bir mimariyle 11 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilen Akyokuş Kasrı, Konya’nın yeni cazibe merkezi oldu. Gece aydınlatmasıyla inci gibi Konya’nın her yerinden görülebilen kasır, şehre gelen misafirleri ağırlamaya başladı. Lokantalar, kafeler, kütüphane, çocuk mutfak atölyesi, müze ve sergi alanlarının da bulunduğu dört katlı bina, Konya’nın muhteşem manzarasını izleme imkanı sunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akyokuş Kasrı’nın şehrin turizm potansiyelini artıracağını söyledi.

Çöp sahasında büyük dönüşüm

KAŞ’A DEV TOPTANCI HALİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 320 dönüm üzerine Kaş’ın Kınık, Ova ve Yeşilköy hallerini tek çatı altında toplayacak dev bir toptancı hali inşa ediyor. Projede, komisyoncu bloklarının, 80 adet tüccar dükkanının kaba inşaat ve teras imalatları tamamlandı. Hal kompleksinde, 20 bin metreküp kapasiteli soğuk hava deposu, 54 bin metrekare büyüklüğünde komisyoncu meydanı da olacak. Toptancı hali bölgenin ekonomisine canlılık katacak.

Çöp sahasında büyük dönüşüm

UŞAK YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRİYOR

Uşak’ta yapımı tamamlanan Futbol Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası, genç sporcuların yeni adresi olmak için gün sayıyor. 2 bin metrekarelik kullanım alanıyla 12 ay boyunca hizmet verecek kamp merkezinde 50 futbolcu konaklayabilecek. Uşaklı sporculardan ‘altın ayaklar’ yetiştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yeni tesisle birçok sporcuyu hayallerine ulaştırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Çöp sahasında büyük dönüşüm

Sıradaki haber yükleniyor...
holder