Mustafa Bakacak Erbaa ve Ereğli il olmak için seferberlik ilan etti
HABERİ PAYLAŞ

Erbaa ve Ereğli il olmak için seferberlik ilan etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçe” açıklaması il olma hayali kuran ilçeleri heyecanlandırdı. Tokat’ın Erbaa ilçesinin yıllardır süren il olma talebi de yeniden gündeme geldi. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, il olma hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Başkan Karagöl, kapsamlı bir dosyayla gideceği Ankara’da Erbaa’nın neden il olması gerektiğini anlatacak. Karadeniz Ereğli de il olmak için seferberlik ilan etti. “Gençliğimden beri en büyük hayalim Ereğli’nin il olması. İl olmadan ölürsem gözlerim açık gider” diyen Kdz. Ereğli Belediyesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ankara yollarını aşındırmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

Erbaa ve Ereğli il olmak için seferberlik ilan etti

 

KINIK’A DEV PROJE: TARIM İHTİSAS OSB

İzmir Kınık’ta 1228 dekar alan üzerine kurulacak Kınık Tarıma Dayalı İhtisas Bitkisel Üretim Organize Sanayi Bölgesi’nin (TDİOSB), Genel Yerleşim Planı ve Üst Yapı Modül Projeleri onaylandı. TDİOSB’de, tohum, fide üretimi, tıbbi ve aromatik bitkilerin yetiştirilmesine yönelik işletmeler ile ürünleri işleyecek sanayi tesisleri yer alacak. TDİOSB tam kapasiteyle faaliyete geçtiğinde doğrudan 3 bin kişiye istihdam sağlayacak. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, TDİOSB’nin bereketli topraklara ve çiftçiye hakkını teslim edecek bir proje olduğunu vurguladı.

Erbaa ve Ereğli il olmak için seferberlik ilan etti

 

‘AKŞAM ÇAYI’NI YÜREĞİR ÇOK SEVDİ

Adana’da Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, mahalle sakinlerini dinlemek amacıyla geçen yıl başlattığı ‘Akşam Çayı Buluşmaları’nı sürdürüyor. Her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen buluşmanın bu haftaki adresi Kışla Mahallesi oldu. Davul zurna eşliğinde halay çeken vatandaşlara Başkan Kocaispir de eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklar da unutulmadı. Onlar için de etkinlikler düzenlendi. Çayların içildiği tatlıların yendiği buluşmada, çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kocaispir, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Erbaa ve Ereğli il olmak için seferberlik ilan etti

 

ÖZEL BİREYLERE ÖZEL BAKIM

Mersin’de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçede özel gereksinimli bireyleri evden çıkarıp toplumsal hayata kazandıracak projelere öncelik veriyor. Belediyenin yetenek ve becerileri ortaya çıkaran Engelsiz Yaşam Akademisi ve Özel Sporcular Kursu’nda özel çocukların, gençlerin yüzleri gülüyor. Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel bireyler, Kurban Bayramı öncesi, belediyenin kuaförlük kursunda ağırlandı. TORTEK kursiyerleri, usta öğreticilerinin gözetiminde saç ve kişisel bakımlarını yaptı.

Haberin Devamı

Erbaa ve Ereğli il olmak için seferberlik ilan etti

Sıradaki haber yükleniyor...
holder