Mustafa Bakacak Karabük Filyos projesiyle ivme kazanacak
HABERİ PAYLAŞ

Karabük Filyos projesiyle ivme kazanacak

Türkiye’nin artan dış ticaretini karşılamak ve bölgesel bir aktarma merkezi olması için planlanan üç büyük yatırımdan biri Batı Karadeniz’deki Filyos Vadisi Projesi. Stratejik lokasyondaki bu projede yer alan Filyos Limanı, bölgeye ve Karabük’e ivme kazandıracak.

Karabük Filyos projesiyle ivme kazanacak

Karabük, bir lojistik merkeziyle bu projede yer almak için Vali Mustafa Yavuz başkanlığında tüm kurum ve kuruluşlarıyla çalışmalara hız verdi. Lojistik merkezi için en uygun yer olarak Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi belirlendi. Projenin tamamlanmasıyla lojistik faaliyetler Karabük’te gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Karabük Filyos projesiyle ivme kazanacak

SİİRT FISTIĞI MERSİN’DE TUTTU

Su ihtiyacı düşük, fazla bakım gerektirmeyen ve düşük seviyede ilaç kullanımına ihtiyaç duyan Siirt fıstığı yetiştiriciliğini yaygınlaştırmak amacıyla başlatılan Siirt Fıstığı Mersin’de projesi kapsamında üreticilere fidan dağıtımı yapıldı. İlk fidanlar Mezitli’de toprakla buluştu. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, projenin başarılı olacağına, birkaç sene sonra bereketli Çukurova ve çevresinde fıstığın da adından söz edileceğini söyledi.

Karabük Filyos projesiyle ivme kazanacak

AĞRILI ANNELERİN AKADEMİSİ OLDU

‘Anne Akademisi’ projesiyle Ağrı’nın dezavantajlı bölgelerindeki annelere, ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitli alanlarda eğitim alma fırsatı sunuluyor. Vali Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç’un aktif katılımıyla sürdürülen projede, eğitimler ve düzenlenen kurslarla annelere bilgi ve beceri kazandırılıyor. Neslihan Gül Koç, daha güçlü bir annelik, daha mutlu bir çocukluk ve daha güzel bir Ağrı için tüm kadınları Anne Akademisi’ne katılmaya davet etti

Karabük Filyos projesiyle ivme kazanacak

NOSTALJİK TRAMVAY PENDİK’E RENK KATTI

İstanbul’da İstiklal Caddesi ve Moda’da vatandaşlara nostaljik anlar yaşatan tramvay, Pendik’e gitti. Pendik Belediye Belediye Başkanı Ahmet Cin’in ilçeye kazandırdığı nostaljik tramvay, Gazipaşa Caddesi’nde seferlerine başladı. Güneş enerjisiyle çalışan ve 30 yolcu kapasiteli tramvay, ilçeye canlılık getirdi. Pendiklilerin yoğun ilgi gösterdiği nostaljik tramvay, ilçenin fotoğrafı en çok çekilen sembolleri arasında yerini aldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder