Mustafa Bakacak Kayseri SMA'lı Hasan ile sevindi Eymen için kenetlendi
HABERİ PAYLAŞ

Kayseri SMA'lı Hasan ile sevindi Eymen için kenetlendi

Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası Hasan Çınar (3) ve Melih Eymen’in (4) yurtdışında gen tedavisi olabilmeleri için başlatılan yardım kampanyasına destek vermek için tüm Kayseri seferber oldu. Yardım geceleri, kermes gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kampanyanın 28’inci ayında Hasan Çınar’dan sevindiren haber geldi.

Kayseri SMAlı Hasan ile sevindi Eymen için kenetlendi

Bu güzel gelişmeyi Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hasan Çınar ve ailesiyle birlikte duyurdu. Paranın toplandığını ve tedavi sürecinin başladığını açıklayan Palancıoğlu, “Kayseri evladına sahip çıktı” dedi ve destek olan herkese teşekkür etti. Hasan Çınar ile sevinen Kayseri’de gözler, kampanyasında yüzde 64’e ulaşılan Melih Eymen’e çevrildi. Herkesin tek isteği; paranın bir an önce toplanıp Eymen’in de mutlu sona ulaşması.

Haberin Devamı

KÜTAHYA YEDİGÖLLER CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Kütahya, büyük ihtiyaç duyduğu sosyal ve kültürel alana sonunda kavuşuyor. Dört ay önce başlanan Yedigöller Rekreasyon Alanı projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Proje kapsamında; engelliler parkı, karavan park alanı, çadır kamp merkezi, kuş köyü, balık tutma alanları, iskeleler, gölde tekne turları, yöresel ürün satış yerleri, bisiklet parkurları, piknik, eğlence, spor ve gezinti alanları yapılıyor.

Kayseri SMAlı Hasan ile sevindi Eymen için kenetlendi

Ayrıca fuar ve sergi için alanlarının da yer aldığı proje tamamlandığında içinde 42 bitki, 30’u aşkın hayvan türünü barındıran Yedigöller Rekreasyon Alanı, şehrin cazibe merkezi olacak. “Burası şehrimize değer katacak” diyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, açılışı haziranda yapmayı planlıyor.

ENGELSİZ YAŞAM AKADEMİSİ’NDE HERKES KAZANIYOR

Denizli’de Merkezefendi Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Akademisi’nde açılan atölyeler ile özel bireyler hem sosyalleşiyor hem de meslek öğrenip üretime katılıyor. Akademide yeni açılan Kağıt Bardak Üretim Atölyesi’nde günde 20 bin adet kağıt bardak üretiliyor.

Kayseri SMAlı Hasan ile sevindi Eymen için kenetlendi

“Merkezefendi’de engelleri birlikte aşıyoruz” diyen Belediye Başkanı Şeniz Doğan, belediye olarak kağıt bardak alımında tasarruf sağladıklarını, satıştan elde edilen gelir ile de özel bireylerin bütçelerine destek olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

YEŞİLYURT’TA SÖZ KADINLARIN

Malatya’da Yeşilyurt Belediyesi, ‘Söz Kadınlarımızda, Yeşilyurt’ta Kadınlarımızı Dinliyoruz’ projesiyle her hafta farklı bir mahallede etkinlik düzenliyor. Uzmanlar tarafından bilgilendirmelerin de yapıldığı toplantılarda, kadınların talepleri ve önerileri dinleniyor, sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor.

Kayseri SMAlı Hasan ile sevindi Eymen için kenetlendi

Kadınların taleplerinin yeni hizmetlerin kapısını aralayacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almalarına, meslek sahibi olmalarına katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder