Nedim Şener Alçak terörist
HABERİ PAYLAŞ

Alçak terörist

Akşam işten çıkıp evine gitmek için servise biniyorsun. Ailenle akşam yemeği yiyeceksin, kitap okuyacaksın, oturup televizyon seyredeceksin, çocuğunun ödevine yardım edecek, öpüp yatağına yatıracaksın. Ama sinsi ve alçak bir terörist, bomba yüklü araçla senin ve ailenin hayatını elinden alıyor. Akşam maç, film izleyeceğin televizyonlar ölümünü haber yapıyor.

Ekranda bir son dakika, bir alt yazı oluyorsun: 28 şehit, 61 yaralı. Ne senin, ne ailenin çektiği acı duyuluyor. Herkes terör uzmanı olmuş, “O mu yaptı, bu mu yaptı?” tartışıp duruyorlar. Herkes kendi meşrebine göre bir fail arayışı içinde. Gerçek ve şehit olanların acısı kimselerin umurunda değil. Kimi iktidarını koruma, kimi iktidarı devirme derdinde. Konuşup duruyorlar. Acılar araç haline geliyor. İnsanların mağduriyetini, acılarını siyaset için kullanışlı malzeme haline sokuyorlar. Oysa ateş düştüğü yeri yakıyor.

Haberin Devamı

Tarihin gördüğü en alçak terör örgütlerinden birisi olan PKK’nın yöneticilerinden Cemil Bayık, Ankara’daki terör saldırısı için açık açık ‘misilleme’ diyor. “Eylemi yapanlar yakında niye yaptıklarını açıklar... Birilerinin misilleme ve tepki eylemleri yapması anlaşılır bir durumdur... Devletin bu eylemler neden yapılıyor demeye hakkı yoktur...” diye ekliyor.

Terör örgütü yöneticisi “Bizimkiler yapmış olabilir” diyor birileri, “Yok yok siz yapmadınız, PKK yapmış olamaz” şeklinde savunuyor. PKK’yı neredeyse Kanarya Sevenler Derneği yerine koyanlar var. PKK üstlenmiyor, PYD reddediyor ama onlarla ilişkili birilerinin yaptığı belli. Cemil Bayık zaten işareti veriyor açıklamanın bile yakında yapılacağını söylüyor. Terörist bu, daha ne desin? Bari biraz yayın organlarını takip edin. Örgüte yakın gazete daha 5 gün önce 12 Şubat günü PKK’lı Murat Karayılan’ın “Hepsinin hesabı sorulacak, intikamı alınacaktır” sözünü manşet yapmıştı. Neyi kastediyor? Cizre, Silopi ve son olarak Sur’da yedikleri ağır darbeyi. Güneydoğu kentlerinde açtıkları hendekler ve barikatlardaki çatışmada yenilen terör örgütü şimdi Ankara’da olduğu gibi pusu ile korkutma derdinde.

Haberin Devamı

Bir pusu da dün akşam Diyarbakır’da kuruldu. Lice’de bombalı tuzakla 6 askeri şehit etti yine. Cemil Bayık bir de alçakça kanlı müjde vermiş. Önümüzdeki dönemde teröristlerin dağda, şehirde ve her yerde daha aktif olacağını söylemiş. Terör örgütünün avukatlığını yapanlara duyurulur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder