Nedim Şener Yalan tekmeden daha çok acıtıyor
HABERİ PAYLAŞ

Yalan tekmeden daha çok acıtıyor

Neler dediler neler? Soma’da Başbakan’ın danışmanı Yusuf Yerkel’in kravatından asıldılar, ana avrat küfür ettiler, yumruk attılar. Hepsi yalan çıktı. İktidarın önemli isimleri bu yalana ortak oldu: AK Parti Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik; “Yusuf Yerkel, o kişinin kendisine şiddet uyguladığını, kendini yaraladığını, doktora gittiğini, 7 günlük rapor aldığını açıkladı” dedi. AK Parti milletvekili ve Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan; “Araçları tekmeleyen ve ekibi linç etmek isteyenlere karşı Yusuf Yerkel’in kendini savunması çok farklı şekilde yansıtılmıştır.” Bu sözlerin tamamı yalan çıktı. Ortada ne linç var, ne küfür, ne darp.

Haberin Devamı

Maden kazasında yakınlarını kaybetmiş Somalıların protestolar arasında hepsi hepsi araca tekme atmaya çalışan bir kişi ve üzerine çullanan iki polis. Suçsa zaten polisler yakalamış ama Başbakan’ın müşaviri araçtan iniyor, koşarak yerde yatan eylemciye üst üste tekme atıyor. En başta kendisini rezil ediyor. Rezillik tekme ile sınırlı kalmıyor.

Tartışmalı sağlık raporu

Ankara’ya gider gitmez 14 Mayıs günü akşam saat 20.00’de hastaneye gidip doktor Servan Gökhan’dan 20 günlük “iş göremez” raporu alıyor. Raporda, tekme attığı sağ bacağının diz kısmında 10 santimetrekare şişlik, kızarıklık, sol omuz ve göğsünde kızarıklık ve şişlik olduğu yazıyor. Hatta “yürümede güçlük” çektiği bile yer alıyor. Ama 16 Mayıs günü de Cuma namazı çıkışında Başbakan’ın hemen arkasında görülüyor. Ama bilmiyorlar ki yalan tekmeden daha çok acıtıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder