Nevzat Akdere Başrolde İbiza Adası var
HABERİ PAYLAŞ

Başrolde İbiza Adası var

WHITE LINES

Dram-Suç 2020

Netflix / 1 sezon 10 bölüm

Süresi: 50-63 dakika

OYUNCULAR: PLaura Haddock, Nuno Lopes, Marta Milans, Daniel Mays

Başrolde İbiza Adası var

White Lines dizisi ilk duyurulduğunda ilgimi çeken senaristi Alex Pina olmuştu. Kendisi dünyaca popüler La Casa de Papel’in yaratıcısı olunca ister istemez algılar o yöne kayıyor. Üstelik yapımcı kadrosunda The Crown’dan da isimler vardı. Hepsinin üzerine Da Vinci’s Demons dizisinin güzel oyuncusu Laura Haddock’un da yer aldığını öğrenmek adeta pastanın üzerindeki çilekten farksızdı.

Haberin Devamı

Dizinin konusu aslında oldukça klişe. Kardeşinin başına gelenleri araştırmak için İbiza’ya giden genç bir kadının macerasını izliyoruz. Fakat bu süreçte aslında kendi karanlık yönlerini de keşfedecek kadın bambaşka bir dünyaya da giriş yapmış oluyor. Bölümler ilerledikçe o dünyanın ne kadar dramatik olduğunu Zoe ile birlikte görüyoruz.

White Lines kendisini sıkmadan izlettiren başarılı bir drama olmuş. Ama her şeyden önce İbiza adasının görsel şovuna tanıklık ediyorsunuz. Tüm oyuncu kadrosundan sağlam rol çalıyor bu sihirli coğrafya. Heyecanlı ve gerilim dolu White Lines’ı izlerken İbiza’yı gidilmesi gereken yerler listesine alacağımız bir gerçek.

ARKADAŞLAR VEYA EŞİNİZLE

Unorthodox

(Netflix)

Bir kadın evliliğinden kaçıp Berlin’e yerleşir. Ama geçmişi onu burada da yakalar.

EL AYAK ÇEKİLİNCE

Reality Z

(Netflix)

Brezilya’da geçen yeni bir zombi hikayesi. Makul süreleriyle iyi zaman geçirmeyi vadediyor.

BELGESEL SEVENLERE

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

(Netflix)

Cinsel suçlardan hükümlü finansçının tacizlerini sürdürmek için zenginliğini kullanmasını ve kurbanlarının anlattıklarını inceleyen 4 bölümlük bir belgesel.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder