Nihat Dik Badem göz estetiği ile etkili bakışlar
HABERİ PAYLAŞ

Badem göz estetiği ile etkili bakışlar

Merhaba sevgili okurlarım, bu hafta son yılların en trend estetik uygulamalarından biri olan BADEM GÖZ ESTETİĞİ’ nden bahsedeceğiz.

Badem göz estetiği nedir? Nasıl yapılır? İşlem ne kadar sürer? Sonuçları nelerdir? gibi sorularınıza yanıt vermeye çalışacağım.

İŞTE BADEM GÖZ ESTETİĞİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER…

BADEM GÖZ NEDİR?

Badem göz estetiği, hafif çekik ve uçları yukarı kalkık bir göz modelidir. Birçok Hollywood yıldızının tercih ettiği bir göz modelidir.

NASIL BİR UYGULAMADIR?

Göz bölgesinde dış kenarlar lokal anestezi ile uyuşturularak işleme başlanır. Uygulama yapılacak bölgeler kalemle işaretlenir. Operasyonda göz kenarları yukarı doğru taşınır ve fazla olan deri varsa alınır. Lokal anestezi uygulandığı için uygulama sırasında hastayla konuşmak mümkündür. Hasta uyanıktır.

Haberin Devamı

Sadece işlem yapılan bölgeleri hissetmez. Yaklaşık 60 dakika sonunda işlem biter ve uygulama yapılan bölgeler çok ince estetik dikiş malzemesiyle dikilir. Ortalama 4 gün sonra dikişler alınır. Dikiş alınan yerlerde iz kalmaz. Uygulama sonrası sosyal hayatınıza hemen dönebilirsiniz.

GÖZ SAĞLIĞINI OLUMSUZ ETKİLEYEN BİR OPERASYON MUDUR?

Gözde herhangi bir görme problemine neden olmaz. Göz çevresinin canlanmasına yardımcı olan bir estetik operasyondur. Düşük göz kapaklarınızın yukarı kalkması sonucu daha genç bir görünüm elde etmenize yardımcı olan bir operasyondur.

MUTLU BAKIŞLAR…

Düşük göz yapısı kişiyi daha yorgun, mutsuz ve yaşlı göstermektedir. Bu durum kişiyi sosyal ve psikolojik olarak etkilemektedir. Badem göz estetiği sonrasında kişilerin bakışları daha dinamikleşir.

Bu durum karşı tarafla iletişime geçerken kendilerini sosyal ve psikolojik olarak daha rahat hissetmelerine yardımcı olur. Badem göz estetiği sonuçları uzun süre kalıcı olan bir operasyondur. Mevsim farketmeksizin yaz-kış rahatlıkla yapılabilir. 20 ile 70 yaş aralığında hekiminizin kontrolünde kadın erkek herkese uygulanabilmektedir.

Sevgili okurlarım, haftaya badem göz estetiği ile ilgili sizlerden gelen soruları yanıtlayacağım. Sağlıklı kalın...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder