Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Beyler daha erkeksi olmanın keyfini keşfetti!
HABERİ PAYLAŞ

Beyler daha erkeksi olmanın keyfini keşfetti!

Erkeklerin de canı var, onlar da güzelleşmek istiyor. Düzelen burunlar, kaslı göğüsler ya da gür sakallar. Kısacası, erkek plastik cerrahisi yükselişte.

Evet, beylerin estetik cerrahi tercihleri arttı. Eskiden estetik yaptırmak tabu iken şimdilerde herkes rahatça ihtiyaç duyduğu uygulamayı yaptırabiliyor. Bunun nedeni giderek değişen güzellik anlayışı ve elbette uygulamaların daha kolay erişilebilir olması.

Ayrıca erkekler daha erkeksi ve sağlıklı olmanın keyfini keşfetti. Dünyada artan bir oranda erkek estetiği uygulamaları dikkat çekiyor. Ülkeden ülkeye değişen farklıklar olsa da temel kaygı daha yakışıklılık ve sağlık olmak!

Haberin Devamı

Peki genel algının aksine erkeklerin estetiğe en az kadınlar kadar meraklı olduğunu söylesek?

Evet, estetiğe sadece kadınların meraklı ve istekli olduğunu düşünüyorsanız fena halde yanılıyorsunuz. Çünkü erkekler her geçen gün, artan oranda estetik yaptırıyor.

Daha bakımlı, sağlıklı ve yakışıklı erkekler iş dünyasında hızla yükseliyor. İş görüşmelerinde bakımlı erkekler işi kaparken toplantılarda ise yine yakışıklı ve bakımlı insanların güvenilirliği ve ikna gücü daha yüksek.

Amerikan ve İngiliz Estetik Cerrahi Dernekleri de bu konuda yaptıkları açıklamalarla bilgileri kamuoyu ile paylaşıyor.

Burun ve meme küçülüyor

Beyler daha erkeksi olmanın keyfini keşfetti

Peki erkekler en çok ne yaptırıyor?

Ülkemizde erkekler en çok yüz estetiği ile meme küçültme uygulamaları yaptırıyor. Özellikle burun küçültme ve göz kapağı düşüklüğü giderilmesi ilk sıralarda yer alıyor. Artan obezite sorunu yüzünden jinekomasti denilen meme küçültme operasyonlarında ciddi biçimde artış var.

Botoks, liposuction ve vücut şekillendirme çok moda

Erkeklerin yüzlerindeki maskülen ifadeyi bozmadan yapılan botoks uygulamaları da artık sıradanlaştı.

Ve hatta erkekler artık sadece botoks ile yetinmiyor. Yüzdeki sarkmalar ve hacim kayıpları için dolgu tercihleri arasında yer alıyor.

Liposuction ve vücut şekillendirme de gözde uygulamalarımızdan. Daha erkeksi ve estetik bir görüntü, yağ fazlalıklarından kurtulmuş bir beden erkeklerin ilk tercihleri arasında.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder