Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Göbek nasıl eritilir? Estetik müdahalelerle göbeğinizden nasıl kurtulursunuz?
HABERİ PAYLAŞ

Göbek nasıl eritilir? Estetik müdahalelerle göbeğinizden nasıl kurtulursunuz?

Gıdalar yoluyla aldığımız enerji eğer harcadığımız enerjiden fazla ise sonuç obezite! Dünya Sağlık Örgütü’nün en tehlikeli 10 hastalıktan biri olarak işaret ettiği obezite toplumumuzda sandığımızdan yaygın. Ve obezite maalesef kanserle yakından ilişkili.

Evet, dünya hızla şişmanlıyor. Modern hayatın konforu bedenlerimizde alınan kilolar olarak yansıyor. Bu durum günümüz insanını zaman zaman zora sokuyor.

Araç kullanımı, oturarak çalışma düzeni ve tüketilen işlenmiş gıdaların sonucu oluşan fazla kilolar için önlemleri vakit geçirmeden almalıyız.

Haberin Devamı

PEKİ EĞER ALDIĞINIZ KİLOLARI BİR TÜRLÜ VEREMİYORSANIZ NE YAPMALIYIZ?

Bu soru hayati önem taşıyor.

Hastalarımdan sıklıkla duyduğum göbek ve basen çevresindeki fazla kilo sorunları için tıp teknolojisi elbette farklı çözüm önerileri sunuyor.

İlk çözüm önerisi bölgesel incelme tedavileri. Bu tedavilerden VelaShape çok az seanslarla bile göbek eritmede etkili oluyor, vücudu sıkılaştırıyor. Radyo frekanslarıyla yapılan uygulama ayrıca selülitin izlerini yok ediyor.

Göbek nasıl eritilir Estetik müdahalelerle göbeğinizden nasıl kurtulursunuz

DOKUYA ISI UYGULANARAK KİLO VERME

Hekim olarak gerekli kontrolleri yaptıktan sonra, ortaya çıkan tabloya göre hastaya en uygun yol belirleniyor. VelaShape III, IR (kızıl ötesi), bi-polar RF (radyo frekans) ve vakumu birleştirerek hassas bir şekilde dokuyu sırasıyla 3 mm ve 15 mm derinlikte ısıtılıyor. IR ve vakum eşliğinde RF teknolojilerinin birleşimi; yağ hücrelerini, bunların çevrelerini saran fibröz septalı bağ dokusunu ve altındaki dermal kolajen fiberleri derinlemesine ısıtıyor. Karın bölgesinde 2 cm’den fazla ve uyluklarda 1.5 cm’den fazla incelme sağlanabiliyor.

Sonuç; göbek eritmede etkili bu tedavide bölgesel incelme sağlanıyor. VelaShape göbek eritmede sağlanan başarılı sonuçların haricinde vücudun her bölgesi için uygun. Basen, üst bacak ve baldır incelmesi sağlanabiliyor.

CİLT GENÇLEŞİYOR

VelaShape uygulaması sonucunda; cilt gevşekliğinin giderilmesi, cildin yapısında genel iyileşme ve selülitli görünümün düzelmesi elde ettiğimi diğer sonuçlar. Bu tedavinin etkinliği ve güvenliği çok merkezli klinik çalışmalarla ve dünya çapında gerçekleştirilen beş milyondan fazla hasta üzerinde tedavilerle onaylanmıştır.

Haberin Devamı

Uygulama uzun süre etkisini koruyor. Ancak bu esnada kişi, yaşam biçimine ve yapıyorsa diyetine dikkat etmesi gerekiyor. Ayrıca spor yapmak her zaman elde edilen avantajın kalıcı olmasını sağlıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder