Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Sonbahar gelinlerine nefis öneriler
HABERİ PAYLAŞ

Sonbahar gelinlerine nefis öneriler

Gelin olmak kadınların hayatındaki unutulmaz anlardan birisi. Bazen uzun bir süreç sonunda bazen ise yıldırım aşkıyla bir çırpıda yaşanan harika bir deneyim. Bahar ve yaz ayları kadar sonbaharda da düğünler revaçta.

İşte size düğün öncesi keyifli ama heyecanlı süreçte ufak ama sihirli dokunuşlar:

Burun ya da Meme Ameliyatı

Evlilik öncesi burun ya da meme estetiği yaptırmayı düşünüyor olabilirsiniz. Sağlık ya da estetik problemleriniz nedeniyle böyle bir operasyon olmayı düşünüyorsanız size önerim en az 6 ay öncesine gün almanız. Cerrahınız ile görüşerek sorunlarınızın çözümü için planlayacağınız bu türden ameliyatların iyileşme süreleri kısa olsa da ödem vb. nedenlerle oluşacak şişkinliklerin gitmesi için ortalama 6 aylık bir süreye ihtiyacınız olacaktır. Ancak bu süre sonunda en doğal sonuç ortaya çıkmış olur.

Haberin Devamı

Zayıflayalım, sıkılaşalım: Vaser Lipoliz

Özelikle sonbahar ve kış düğünlerinde yaz boyu alınan kiloların etkilerini yok etmek gerekiyor. Bunun için düğün süreci öncesinde ihtiyaç duyduğunuz bölgelerde Vaser Lipoliz ile incelme uygulamaları faydalı oluyor. Diyet ve spor ile takviye edeceğiniz bu uygulamada belli frekans ve dalga boyu ile sadece cilt altı yağ dokusu hedeflenerek, ince ve elastik kanüller yardımıyla dokuyu eritiyoruz. Bölgesel yağ fazlalığını giderip, vücuda şekil veriyoruz. Düğünden bir ay önce yapılan Vaser Lipoliz’in en büyük avantajı cildi hızla sıkılaştırmasıdır.

Sonbahar gelinlerine nefis öneriler

Lekelerden, matlıktan kurtulalım!

Yaz boyu güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmış olabilirsiniz. Yüzünüzde oluşan hafif leke, çil gibi koyuluklar canınızı sıkıyor olabilir. Bazen de düzensiz beslenme etkisiyle donuk görüntü de cansızlığa neden olur. İşte bu etkileri yok etmek ve capcanlı bir cilt, sağlıklı bir ifade kazanmak için size önerim Kimyasal Peeling. Davetinizden 3 hafta önce yapılması iyi olacak bu uygulama ile ciltteki nem ve yağ dengesini kontrol altına alıyoruz. Meyve asitleri ile yüzeysel peeling ya da TCA dediğimiz Trikloroasetik Asit ile daha derin soyma işlemi yapılıyor. Sonuç parlak, nemli ve sağlıklı bir cilt. Bunu kim istemez?

Kırışıklıklara veda zamanı!

Botulinum Toxin, yüzyılın müthiş güzellik uygulaması. Yüzünüzde zamanında önce yer etmiş hafif ve orta kırışıklıkları gidererek nefis bir ifade elde etmenizi sağlıyoruz. Uygulamayı düğünden yaklaşık 3 hafta önce yaptırmanızı öneriyorum. Minik botoks uygulamaları özellikle alın ve göz çevresinde sağlıklı ve enerjik görüntü için olmazsa olmaz. Düğün ve ardından gelen balayı için pırıl pırıl bir yüz ifadesi sizi daha mutlu ve sağlıklı gösterecektir.

Haberin Devamı

Yüzünüz nemlensin, gençleşin!

Kolajen dolgular hacim kayıplarını gidermek için harika çözümlerdir. Ayrıca, yüzünüzde özellikle bazı bölgelerde hacim kaybı olabilir. Bu bölgelere dolgu uygulayarak yüzünüze daha genç bir ifade kazandırabiliyoruz. Yine yanak ve elmacık kemikleri dolgun değilse, çene ucunuz küçük veya geride ise dolgu uygulamaları imdadınıza yetişecektir. Düğünden 3 hafta önce botoks ile birlikte yapılması halinde müthiş sonuçlar elde etmek mümkün.

Boyun ve elleri unutmayalım!

Yine düğün öncesi yaptığımız el ve boyun bakım kürleri ile tazelenebilirsiniz. Özel meyve asitleri ile bezeli bakım kürlerimizi uzun ve terapi niteliğindeki seanslarımızla uyguluyoruz. Yaklaşık bir saat sonra ortaya ışıl ışıl, nemli ve sağlıklı eller ve boyun bölgesi çıkıyor. Düğünden bir hafta önce yapılması gereken bu işlem stresinizi unutturan rahatlatıcı etkisi ile yaptıranlardan 5 yıldız alıyor. Boynunuz gelinliğinizin dekoltesi ve zarif takılarınızı daha nefis gösterirken, elleriniz de kuğu gibi salınıyor.

Haberin Devamı

Şimdiden tebrikler!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder