Osman Şenher Eserinizle övünün
HABERİ PAYLAŞ

Eserinizle övünün

Futbolda yenmek de var yenilmek de. Ama dün geceki gibi sıradan bir takıma elenirsen “İnsana ayıp ediyorsun” derler. Galatasaray’ı yönetenler her şeyi çok iyi biliyorlar (!) Beşiktaş, Serdar Özkan’ı gönderiyor, yerine Guti, Quaresma, Mehmet Aurelio’yu alıyor. Galatasaray ise Keita’yı gönderiyor yerine Serdar Özkan’ı transfer ediyor; Mehmet Topal’ı gönderiyor, Lorik Cana’yı alıyor. Dün geceki rezalet bağıra bağıra geldi.

Bunu önceden hissedip uyaranlara tavır alındı. Şimdi ne olacak? 25 milyon Galatasaraylı kan ağlıyor. Eminim dün geceyi çoğu uykusuz geçirmiştir. Fatura kime kesilecek? Size onu da anlatayım; büyük bir ihtimalle teknik direktör Rijkaard’a. Hollandalı hocaya diyecekler ki; “Sen bu işi beceremedin. Biz sana Serdar Özkan, Ali Turan, Çağlar, Lorik Cana ve Pino gibi yıldızlar aldık, sen bunu kullanamadın.” Bond çantanın içine 4-5 milyon dolar para koyacaklar. Olan kime olacak? Sadece Galatasaray’a. Gidecekler Fatih Terim’e; (Belki de gitmişlerdir bile!) “Canım hocam, yuvada yetiştin. Kötü durumdayız. Taraftarlarla, camiayla, futbolcularla, basınla aramız kötü, gel bizi kurtar” diyecekler. Benim tanıdığım Fatih hoca da iyi Galatasaraylıdır. Bu kulübe de çok emek vermiştir. Şartlarını ortaya koyacak ve sonunda kabul edecek.

Haberin Devamı

Ben hocanın yerinde olsam kesinlikle kabul etmem. Ama Galatasaraylı oluşu ağır basacak, teklifi kabul edecek. Başka çare var mı? Kesinlikle yok! Aklıma başka bir şey gelmiyor. Rijkaard takımda kalmış olsa artık hiçbir şey yapamaz. Düşünün bir kere 90’da gol atıyorsun, bu gol sana tur atlatıyor, rakip bir kişi eksik, 90+1’de gol yiyorsun. İki dakika gol yemeden dursan hiç olmazsa dün geceyi kurtaracaksın. Bunu bile yapamıyorsun. Benim aklıma bir şeyler geliyor. Bu işte mutlaka bir beddua var! Bu bedduayı kim edebilir diye çok düşündüm... En sonunda buldum: “Önceki gün rahmetli Başkan Özhan Canaydın’ın belgeseli gösterildi televizyonlarda. Mondragon başkanın boynuna sarılmış ağlıyordu. Herhalde şimdi de beddua ediyordur!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder