Öykü Badur Yaz siyaha kapı açıyor
HABERİ PAYLAŞ

Yaz siyaha kapı açıyor

Haberin Devamı

Abartısız zarafeti ve sonsuz giyilebilirliğiyle değer sahibi olan siyah, yazlık giysiler söz konusu olduğunda genelde tercih edilmez. Canlı ve neşeli tarza hayat veren pasteller ve parlak renkler yaz aylarının favorisidir ancak bu yılın gözdesi kış aylarına büyüsünü katan siyah olacak. Her kadının gardırobunda olması gereken tüm zamanların en ikonik rengi, en minimalist siluetlere zahmetsiz bir dokunuş yapacak.

2023 yazında çekiciliği üst düzeye çıkaracak siyah, tepeden tırnağa tek renk giyinmenin kapısını açacak. Koyu renklerin yaz aylarında daha fazla ısı çektiğini düşünebilirsiniz. Ancak nefes alabilen ve rahat kumaşa sahip tasarımlarla bu mümkün.

Zarif ve lüks görünüme işaret eden siyah maksi ve midi elbiseler, kloş etekler, ince askılılar, derin yakalar, asimetriler ve dantellerle şıklığı zirveye taşıyacak. Siyah bir yazlık gardırop, beklenmedik birçok yönlülüğe sahip olacak ve sıcak havalarda giyinmeye ultra çağdaş bir yaklaşım sunacak.

Bu yaz rengarenk görünümlere odaklanmak yerine nefes alabilen siyah giysilere ve aksesuarlara yönelin, yaz aylarında çarpıcı bir güzellik kazanın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder