Öykü Badur Zahmetsiz seyahat için giyinmenin 4 yolu
HABERİ PAYLAŞ

Zahmetsiz seyahat için giyinmenin 4 yolu

Çantalarınızı toparlayıp yolculuğa hazır olmanızın ardından seyahat sırasında ne giyeceğiniz kafanızda soru işareti oluşturur. Yolculuk sırasında görünümünüzün her zaman yerinde olmasını istiyorsanız işte bunu sağlamanın 4 yolu!

Üst Üste Giyim

Tatil uçuşu sırasında sıcaklık değişebilir. Klimanın serinliği ya da uçuş sırasında bunaltıcı sıcaklıkta üst üste giyim kurtarıcı olur. Jean, triko ve gömlek birlikteliği hem şık bir görünüm yaratır hem de hava değişimine uyum sağlar.

Oversize Giyim

Konforu yolculuğa taşıyan ferah kesimler ile rahat bir giyim stili vazgeçilmezdir. Oversize tişört, ince gömlek ve şortlar şık ve abartısız giyimle yoluculukta vazgeçilmezdir. Bu stile eşlik edecek olan sandaletler ise ideal bir görünüm yaratır.

Haberin Devamı

90’lar

Şıklığı kadar rahatlığı ile de öne çıkan 90’lardan, yolculukta ilham alınabilir. Üst düzey konfor sağlayan tişört ve denim şortlar uzun mesafeli yolculuklar için mükemmel bir tercih olur. Seyahatlerin favorilerinden olan bu stil, vardığınız noktada gezi ve akşam yemeği için de mükemmel bir alternatif olur.

Şık Bir Şekilde Piste Çıkın

Genellikle iş nedeniyle yapılan kısa yolculuklar uçaktan inip doğrudan harekete geçmenizi gerektirir. Buradaki anahtar nokta, uçuş koltuğundan buruşuk çıkmayacak sorunsuz giyim stiline sahip olmada. Midi etekler ve kolsuz bluzlar şık ve sportif bir giyime kapı açar. Uçuş sonrası bir akşam yemeği için de zarif bir birliktelik yaratır.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder