Pink Freud Burning Man mağduru
HABERİ PAYLAŞ

Burning Man mağduru

Ülkemizde ‘Burning Man’, “Uçuk Kaçık Kıyafetler Giyinip Poz Verme Festivali” sanılsa da işin aslı öyle değil. Dünyanın en alternatif festivallerinden birinde Süreyya Yalçın’ı görünce inanamadım. ‘Burning Man’, herkese kollarını açar ama ben o kadar optimist olamayacağım. Geçtiğimiz yıllardaki fotoğraflara bakıp kostümlere çalışılıp gidilmiş ama umarım poz vermenin ötesine geçip gerçekten eğlenebilmiştir. Türkbükü sahilinde de böyle gezmiyor mu zaten Süreyya Yalçın, oralara kadar gitmeye ne gerek vardı?

Haberin Devamı

Burning Man mağduru

BEYAZ MELEK

Türkiye’nin ilk vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ın galasında giydiği beyaz kıyafet ile Elçin Sangu haftanın kazananı oluyor. Beyaz teni, beyaz kıyafeti ile tam bir vampir (Bahtı benzemesin). Ortaya piyes gibi bir şey çıkacak sanırken ortalamanın üzerinde bir iş görünce bi’ yükseldim diziye ve Elçin’e. Galalarda simli allı pullu, nişan teyzesi gibi şeyler giymek yerine böyle alternatifler tercih ettiği için hep favorim kendisi!

Burning Man mağduru

YILIN INSTAGRAM DÜĞÜNÜ

Dünyanın en ünlü bloggerlarından Chiara Ferragni’nin İtalyan popçu Fedez ile düğününü saniye saniye takip ettik. Adamda zaten kızın parasını yiyip şöhretinden faydalandıktan sonra “Ben ayrılmak istiyorum, ilişkiye gelemiyorum” diyecek bir tip var, hiç istemedim evlenmelerini ama geçtiğimiz hafta sonu düğün üç gün üç gece gerçekleşti. Nikaha doğru el ele yürürken bile kızın elini bırakıp ‘story’ çeken adamdan koca mı olur ya? Chiara kendine gel! Bari sen “Instagramda hava atamayacaksam evlenmenin ne anlamı var?” gelinlerinden olma. Düğün sezonu bitti diye sevinmeyin; bunun tbt’si var, yıldönümleri var. Bütün gelinlerin en az bir yıllık stok fotoğrafı olduğuna eminim. Tehlike henüz geçmiş değil.

Burning Man mağduru

ZENGİNLİKLE SINANMAK

Jim Carrey’nin söylediği iddia edilen şu söz bu hafta o kadar çok karşıma çıktı ki, yıldım artık. Valla Jim’ciğim umarım dediğin olur, bir de biz bakalım; para bizi bozuyor mu, arkadaşlarımızı anında satıyor muyuz, şöhret yamultuyor mu bizi? Artık bunlarla sınanmak istiyorum ben de. Gerçekten para mutluluk getirmiyor mu, zenginler bizi mi yiyor; başımıza gelse de görsek günümüzü!

Haberin Devamı

Burning Man mağduru

Arkadaşımın Ex’isin

Bu yazın en popüler olayı eski sevgiliye dönmekti, herkes barıştıysa ex’iyle benim derdim başka! Arkadaşın eski sevgilisiyle görüşülür mü, buyrun sohbete... Geçen gün bir arkadaşımın eski sevgilisi ile yemeğe gittik -asla duygusal bi şey yok aramızdaarkadaşıma söyleme gereği de duymadım. ‘Aşk-ı Memnu’da mantıcıda yakalanan Bihter’le Behlül gibi basılıverdik. Bir şey saklamaktan değil de gereksiz bir bilgilendirme olur gibi geldi ve elime yüzüme bulaştı. Kendi ex’lerimizle ne yapacağımızı tam kestirememişken dost mu kalalım, düşman mı olalım bilemiyorduk, bir de arkadaşların ex’i çıktı. Off herkes eskisine sahip çıksın!

Seni ham yapar bu zilliler

Yakışıklı futbolcuya aşık olma işlerini İlhan Mansız döneminde bitirmiştim ama Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius ile bu defteri yeniden açma zamanı geldiğini sandım, yanılmışım. Dünya Kupası zamanı göz koyup beğenmiştim, üzerimde “Önce ben keşfettim hazzı” vardı ama ülkemize gelmesiyle ilgimi yitirmiş bulunuyorum. Ülkedeki sarışın ve mavi gözlü açığının farkındayız da memleketin tüm kızları akbaba gibi adamın üzerine üşüşünce ben bi’ soğudum. Azıcık cool olalım ya, aç gibi saldırdık adama. Kendisi de çapkın biriymiş, ortaya çıkan mesajlarla gördük durumu. Türk kızı kendisine merhaba dense “Bana aşık, peşimde koşuyor” diyeceği için Loris’e kolaylıklar diliyorum.

Haberin Devamı

Burning Man mağduru

Sıradaki haber yükleniyor...
holder