Pink Freud Hande Ataizi Harvey Hanım diyeceksiniz!
HABERİ PAYLAŞ

Hande Ataizi Harvey Hanım diyeceksiniz!

Hande Ataizi’nin boşandığı eşi Benjamin Harvey’nin soyadını kullanmaya devam edebilmek için açtığı dava sonuçlanmış, kullanabilecekmiş. “Adamın soyadının bile mi peşine düştü? Yuh” desem de, “Ben izin veriyorum, sen kullan” demek mümkün olmadığından, kanun gereği sembolik de olsa bi’ dava açılması gerekiyormuş. Aralarındaki durumu bilemem tabii. Belki de vermek istemiyordu kim bilir! Hadi senelerdir o soyadıyla anılsa anlayacağım bu isteği. Ama Hande Ataizi adı zaten bir marka, sonundaki Harvey için bu çabaya gerek var mıydı?

Haberin Devamı

Hande Ataizi Harvey Hanım diyeceksiniz

ESTETİK GÜZELİ

Artık şu “Bilmem kimin eski hali şoka soktu” haberlerinden o kadar sıkıldım ki. Elinin altında imkanı olan yaptırıp güzelleşiyor arkadaş. “Oh! Yaptırmış, bambaşka biri olmuş” diye bakıyorum ben bu before-after fotoğraflarına. 2018 yılında estetiği kınamak hiç yakışıyor mu? Ben o fotoğraflara bakıp “Ne doktorlar, ne paralar var” deyip iç geçiriyorum. Neresinde hangi operasyon var, onu bulma oyunu oynuyorum kendi küçük dünyamda. Yalnız eskiden herkes amma yanaklıymış! Kimin eski fotoğrafları ortalığa dökülse ince kaş ve elma yanak fix!

Hande Ataizi Harvey Hanım diyeceksiniz

ŞIK

KANATSIZ MELEK

Bu hafta en şık, hem kanatlı hem kanatsız meleğim Bella’yı seçiyorum. Bella, Victoria’s Secret defilesi öncesi ağır bi’ spor ve diyet kampında. Ama provalardan çıkarken bol kazağı üzerine bi’ kemer ve dizüstü çizmelerle nasıl da stil sahibi oluvermiş. Helal sana!

Hande Ataizi Harvey Hanım diyeceksiniz

RÜKÜŞ

DEĞİL RÜKÜŞLER

Bu hafta rüküş değil, rüküşler var. ‘Her Şey Seninle Güzel’ filminin galasında filmin oyuncuları o kadar kel alaka ki, filme gidesim varsa da kaçtı. Kendi aranızda “Sen ne giyiyorsun?” diye hiç mi konuşmuyorsunuz arkadaş?

Hande Ataizi Harvey Hanım diyeceksiniz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder