Pink Freud Sevgi emek miydi?
HABERİ PAYLAŞ

Sevgi emek miydi?

‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ın senaristi Ali Özgentürk’ün yeni kitabı ‘Gizli Defterlerim’de bahsettiği bi’ olay çok sevindirdi beni. Türkan Şoray filmin sonunda Asya’nın İlyas’a dönmesini istemiş.

Her defasında aynı arzuyla izledim filmi! Sevgi emekti belki ama ben körkütük aşkın kazanmasını istedim.

Aynı hataları yine yapıp yine daha çok dibe batmak çok daha tutkulu. Acaba film bambaşka bi’ sonla bitse nasıl olurdu?

Gözde bekar Acun

Nasıl oldu bilmiyorum ama hepimiz Şeyma’yı konuşuyoruz. Peki, Acun Ilıcalı ne yapacak? Üzgün mü? Bahseden yok.

Haberin Devamı

Pamuk yüreğim Acun’a üzüldü, biraz da onu konuşalım. Ülkenin en gözde ve zengin bekarı şimdi Acun mu? Senelerdir bekar kalmamıştı, o da sudan çıkmış balığa dönmüştür.

Etrafında piranalar salınmaya başlamıştır bile. Allahtan yoğun da bunlara pabuç bırakmaz. (diye umuyorum)

Cesur ve güzel

Farah Zeynep Abdullah’ın yeni filmi ‘Bizim İçin Şampiyon’ filminin galasındaki hali nedir öyle? Bak bak bak doyamadım. Başrol oyuncusu olarak hem gerekli özen, hem gerekli cesurluk hem de dozunda abartı ile çok başarılı buldum. Gala kıyafeti gibi gala kıyafeti olmuş. Yıldızlı elbisesinin içinde tam bir yıldız!

Koruyucu lazım

Yılan hikayesine dönen Netflix’in ilk Türk dizisi ‘The Protector’ (Koruyucu) nihayet yayına giriyor. Dizinin oyuncularından Hazar Ergüçlü’nün basın toplantısındaki kombini ne yazık ki sınıfta kaldı.

Ceket Gucci, pantolon marka da olsa olmuyor işte. Karman çorman ve vasat. Rüküşlükten koruyucu gözlük lazım gözüme, migrenim tutuyor artık.

Nereden nereye?

Üç gün üç gece süren Priyanka Chopra ve Nick Jonas düğünü sırasında fark ettik ki, Priyanka Chopra’nın güzellik yarışmasında birinci olduğu yıl, Yüksel Ak da ikinci olmuş.

Valla bakıyorum da Yüksel Ak, hem o zaman hem de şimdi Priyanka’dan daha güzel, hakkını yemişler. Acaba yarışmadan sonra hayat nasıl gelişti? Yüksel Ak birinci olsa Nick Jonas’la o mu evlenirdi? Kafamda deli sorular...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder