Pop Bizde - Kaan Ölker Albüm geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Art arda yayınladığı hit şarkılarla dinlenme rekorları kıran Reynmen, yeni bir albüm hazırlığına girdi. Şarkılarını nisan ayı itibariyle yayınlamaya başlayacak olan Reynmen, bu albümü büyük bir konserle de taçlandıracak.

‘YILAN’ DAVASI

Şarkıcı Mehtap, katıldığı bir canlı yayında Lerzan Mutlu için “Zehirli yılan. Görürsem yüzüne tükürürüm” demişti. Lerzan Mutlu, Mehtap’a açtığı hakaret davasını kazandı. Mahkeme, Mehtap’ın Lerzan Mutlu’ya 12 bin TL ödemesine hükmetti.

VİRAL OLDU

Merve Özbey ve Emrah Karaduman’ın yeni şarkısı ‘Bir İmkansız Var’ TikTok platformunda yeni bir rekora imza attı. TikTok Top 50 Türkiye listesinde zirveye yerleşen şarkı, birçok platformda şu anda 1 numara.

Haberin Devamı

EŞİNİ OYNATACAK

Petek Dinçöz, 33 yıl önce Aşkın Nur Yengi’nin söylediği ‘Serserim Benim’ şarkısını cover’ladı. Önümüzdeki hafta dinleyicilerle buluşacak şarkının klibinde Dinçöz, eşi Nida Bayraktar ile kamera karşısına geçecek.

ZİRVEDE

Türkiye’nin önemli gruplarından Rubato, iki ay önce yayınladıkları ‘Rubato 5’ albümü ile radyolarda ve dijital platformlarda zirveyi kimseye bırakmıyor. Albümün şarkıları 3 milyon dinlenmeyi geçerken listelerde de üst sıralarda. Rubato albümdeki Tan Taşçı şarkısı ‘Sen Tükendim Ben Tükendim’e video klip çekerek albüm yolculuğuna devam edecek.

Albüm geliyor

İÇİNİZE İŞLEYECEK

İstanbul sahnelerinin aranılan ismi Bengü Beker 4 ay önce Mabel Matiz imzalı ‘Yağmur Olsun’ şarkısıyla iyi bir çıkış yakalamıştı. Bengü Beker yine söz ve müziği Mabel Matiz’e ait ‘Sana Yıldızları Ödediğimden’ ile karşımızda. Bana Sezen Aksu’nun 90’lı yıllardaki tarzını hatırlatan ‘Sana Yıldızları Ödediğimden’ tam bir Mabel Matiz şarkısı. Beğeneceksiniz.

Albüm geliyor

BABA-OĞUL KLİBİ

İlk teklisini Zülfü Livaneli'nin ‘Kan Çiçekleri’ adlı şarkısıyla çıkaran Erhan İpek şimdi de ‘Sana Sözüm Var’ isimli çalışmasını yayınladı. Yönetmenliğini Erkan Nas'ın üstlendiği klip çekiminde 20 kişilik bir ekip çalıştı. Erhan İpek klipte oğlu Eren Taha İpek ile kamera karşısına geçti.

Albüm geliyor

YENİ ŞARKI

İngilizlerin yeni nesil rap yıldızı Central Cee yazın İstanbul’a konser için gelmişti. Tasarımcı arkadaşım Melisa Solak’ın hediye ettiği ve üzerinde Türkçe gazete kupürleri olan balaklavayı (yüzü kapayan bere) aylarca kafasından çıkarmamıştı! Central Cee bu yılın ilk teklisini yayınladı. ‘I Will’ adını taşıyan şarkı hayranlarını ve bu tarzın dinleyicisini çok mutlu edecek.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder