Pop Bizde - Kaan Ölker Albümle geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Melek Mosso, müzik kariyerinin ilk albümünü dinleyicilerle önümüzdeki aylarda buluşturacak. Sözü ve müziği Melek Mosso’ya ait 9 şarkı olması beklenen albümde aranjör koltuğuna Gürsel Çelik ve Zafer Karayazgan oturdu. İlk single martta çıkacak.

YENİ ŞARKI

Geçen yılın en çok dinlenen kadın pop yıldızlarının başında gelen Simge, 2024’e hızlı bir giriş yapacak. Şubat ayının ikinci haftası slow bir şarkı yayınlayacak olan Simge, önümüzdeki günlerde klibi de çekecek.

İş temposu ayırdı

Yakın zamanda Ezgi Şenler’in “Birbirimize uyumlandık” diye anlattığı Buray’la ilişkisine nazar değdi. Birbirlerini sosyal medyada takibi bıraktılar. Dedikodulara göre ayrılık sebebi Buray’ın konser maratonu ve iş yoğunluğundan dolayı sevgilisine zaman ayıramaması.

Haberin Devamı

NİSANA KADAR MOLA

2023 yılını konserler ve projelerle geçiren Edis, kısa bir mola veriyor. Yurtdışına tatile giden Edis, hem dinlenmek hem de albümünü tamamlamak için bir süre konser vermeyecek. Nisan ayında kaldığı yerden devam edecek.

Albümle geliyor

Sezon başlıyor

Bomontiada’nın içinde yer alan Babylon 2024 boyunca katılımcılarını farklı sesler, yeni fikirler ve yeni keşiflerle buluşturmaya devam ediyor. Pek çok sanatçıyı sahnesinde ağırlayacak olan Babylon’da sene boyunca popüler müzikten alternatife uzanan bir seçki müzikseverlere şahane deneyimler yaşatacak. Babylon’da gerçekleşecek etkinliklerin biletlerine Biletix, Mobilet ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

Albümle geliyor

BİR GÜN YETMEDİ

Efsane grup Scorpions’ın 23 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta vereceği konserin biletleri 6 saat içinde tükendi. Grup bunun üzerine 25 Mayıs’ta bir kez daha sahneye çıkmaya karar verdi. İkinci konserin biletleri 15 Ocak Pazartesi saat 12.00’de satışa açılacak. Scorpions, 8 sene aradan sonra İstanbul’da rock ateşini yükseltecek!

Albümle geliyor

BARCELONA ŞUBESİ

Yıllar önce Ali Ocakbaşı’nın Amsterdam şubesine gidip, buram buram Avrupa kokan o şehrin ortasında kebap keyfi yapınca kendimi çok iyi hissetmiştim. Akkomarka çatısı altındaki Ali Ocakbaşı lezzetlerini şimdi de Barcelona’ya taşıdı. Avrupa’daki ikinci şubesini İspanya’nın bu popüler şehrine açan Ali Ocakbaşı kısa sürede popüler oldu. Avrupalılar ağızlarının tadını biliyor!

Haberin Devamı

Albümle geliyor

HAYDİ ÇOCUKLAR

Antalya’daki Ela Excellence Resort Belek, özel olarak tasarlanmış sömestr programıyla küçük konuklarına hem eğlenceli hem de ilham verici bir tatil deneyimi sunuyor. 22 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasındaki tatili unutulmaz kılmayı amaçlayan tesis 0-11 yaş arası iki çocuğa ücretsiz konaklama imkanı veriyor.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder