Pop Bizde - Kaan Ölker Bekar gezecekler
HABERİ PAYLAŞ

Kubat ve Beyazıt Öztürk sürpriz bir projeyle geliyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yayınlayacakları ‘Bekar Gezelim’ düetiyle Beyazıt Öztürk’ün müzmin bekarlığı bir kez daha tescillenecek.

Bekar gezecekler

TOTEMİ BOZMAYACAK

Demet Akalın, 5 yıl sonra bir albüm çıkarıyor. ‘Rekor’, ‘Zirve’, ‘Ateş’ gibi albümlerinde olduğu gibi totemi bozmayacak ve bu albümü de doğum gününe yakın bir tarihte çıkaracak. 23 Nisan doğumlu Akalın 21 Nisan 2024’te dinleyicisiyle buluşturmayı düşündüğü albümü için çalışmaları hızlandırdı.

YOUTUBE’DAN KALDIRILDI

Haberin Devamı

Dilan Polat’ın geçtiğimiz günlerde müzik platformlarından kaldırılan şarkısı ‘Enercii’ bu sefer de Youtube’dan tamamen kaldırıldı. Yaklaşık 150 milyon izlenme sayısı olan klibe erişim kapatıldı.

SAHNEDE KUTLAYACAK

Tarkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü sahnede kutlayacak. Özel bir marka için İstanbul’da popüler bir spor kompleksinde sahne alacak. Duyumlarıma göre Tarkan bu konser için 500 bin dolara imza atmış.

Beşinci albüm

İngiltere Middlesbrough doğumlu ve dünya çapında milyarlarca dinlenmeyle rekor sahibi sanatçı James Arthur, 5. stüdyo albümü ‘Bitter Sweet Love’ı müzikseverlerle paylaştı. ‘A Year Ago’, ‘Blindside’, ‘Just Us’, Homecoming’, ‘Sleepwalking’ ve albüme adını veren ‘Bitter Sweet Love’ gibi muhteşem parçaların yer aldığı yeni albüm, James’in dünya standartlarında on üç parça müzik üreterek en iyi haline geri dönüşünü kutluyor.

Bekar gezecekler

YENİDEN DOĞUŞ

Sabrın İsmetli, ilk romanı ‘Yeniden Doğuş’ta uçuruma delicesine bir tutkuyla koşanların hikâyesini anlatıyor. Varoluşçuluk felsefesinin derinliklerine doğru indiğimiz bu şaşırtıcı yolculukta seçimlerimizin ihtişamıyla, özgürlüğümüzün sınırsızlığıyla karşı karşıya geliyoruz. Toplumsal baskının, yapay değerlerin, korkuların yok ettiği bireylerin içsel çığlıklarına en yakından tanıklık ediyoruz... ‘Yeniden Doğuş’ felsefe, mitoloji, sanat ve tarih odaklı bir âşk ve gerilim romanı.

KOMEDİ SEVENLERE

2013 yılından bu yana ‘Hangisi Karısı’, ‘Türbülans’, ‘Karanlıkta Komedi’ gibi birçok yapıma imza atan ve büyük beğeni toplayan Öz&De yapım, 10. yılında usta yazar ve yönetmen Francis Veber’in kaleme aldığı ‘Münasebetsiz’ oyunuyla tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. Müge Çiçek’in yönetmenliğini üstlendiği vodvil türündeki oyunda; Ferit Aktuğ, Giray Mert Özdenoğlu, Sarp Bozkurt, Sami Aksu, Hande Yılmaz ve Selim Bulut Danışmaz rol alıyor. 16 Şubat’ta Mall Of İstanbul’da, 19 Şubat’ta Duru Ataşehir’de izlenebilir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder