Pop Bizde - Kaan Ölker İspanya'ya döndü
HABERİ PAYLAŞ

İspanya'ya döndü

Bayram konserleri için İstanbul ve Kıbrıs’a uçan Gülşen, işi biter bitmez İspanya’ya oğlunun yanına uçtu. Sadece konserleri için Türkiye’ye gelen Gülşen, bir süre daha bu düzeni sürdürecek.

ÇOCUK DA YAPIYOR KARİYER DE

Kısa aralarla evlatlarını dünyaya getiren Merve Özbey, bu süreçte kariyeri için de çalışmalarını sürdürüyor. Albüm fikrinden vazgeçen Özbey, single’lar ile yoluna devam edecek. Önümüzdeki dönemlerde Onurr ve Oğuzhan Koç’tan aldığı şarkıları yayınlayacak.

STAR KAPRİSİ

Ünlü prodüktörler, artık starların kaprisleriyle uğraşmak istemediği için TikTok platformunda sesiyle dikkat çeken yetenekli gençleri şirketlerine transfer ediyorlar. Hem daha çok kazanıyorlar hem de kaprislerle uğraşmıyorlar. Önümüzdeki günlerde büyük şirketlere veda edecek daha çok star göreceğiz.

Haberin Devamı

FARK ATTI

Son dönemlerin parlayan yıldızı Semicenk, Youtube Music Charts verilerine göre nisan ayında en çok dinlenen sanatçı oldu. Listede Müslüm Gürses, Sezen Aksu, Ahmet Kaya gibi isimleri geride bıraktı. Kısa sürede art arda yaptığı hitler, listeleri domine etmiş durumda!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder