Pop Bizde - Kaan Ölker İzinsiz şarkı silindi
HABERİ PAYLAŞ

İzinsiz şarkı silindi

Linet, geçtiğimiz günlerde Ayla Çelik, Hakkı Yalçın ve Serdar Arslan’a ait ‘Söz’ şarkısını Youtube’da dinleyicilerle buluşturmuştu. Şarkı yayınlandıktan 1 gün sonra silinince Linet “Birileri kıskandı galiba” demişti. Olayın aslını araştırdım. Linet, şarkının sözünü ve bestesini yapan müzisyenlerden izin almamış. Bu sebeple telif hakları şirketi şarkıyı kaldırtmış.

HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Ebru Yaşar, bu yıl hazırlayacağı proje için şarkılar toplamış. Hit parçaların kokusunu iyi alan Yaşar, mini bir albüm mü yayınlayacak yoksa şarkıları tek tek mi çıkaracak henüz karar vermemiş.

Haberin Devamı

YILAN HİKAYESİ

Söz yazarı ve besteci Şehrazat’ın saygı albümünde Tan Taşçı, Derya Uluğ, Ajda Pekkan, Gülşen gibi isimler yer alacak. Dinleyicilerin üç yıldır beklediği albümdeki şarkılar tamamlandı ama çıkış tarihi hâlâ belli değil.

EKİBİNİ YENİLEDİ

Son dönemde dizilerde oyunculuk performansıyla dikkat çeken Emre Altuğ, müzik çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Müzik şirketini, menajerini ve basın danışmanını değiştirme kararı alan Altuğ yoluna yeni ekibiyle devam ediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder