Pop Bizde - Kaan Ölker Kenan'ın Kahve'si
HABERİ PAYLAŞ

Kenan'ın Kahve'si

 

Kenanın Kahvesi

Kenan Doğulu, uzun süre sonra sözü ve müziği kendisine ait ‘Kahve’ isimli şarkısını dinleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde şarkıya klip çekildi. Klipte kahve detaylarına yer verildi.

Kenanın Kahvesi

BU YAZ SEFO’YA EMANET

Yalın, Murat Boz, Aleyna Tilki gibi isimlerin marka yüzü olduğu ve şarkılarını seslendirdikleri dondurma markasının bu yaz şarkısı Sefo’ya emanet. Sefo, şarkının tanıtımı için de yazlıklarını giyip poz verdi!

Kenanın Kahvesi

BELGESEL İPTAL

Geçtiğimiz dönemlerde Hepsi grubunun belgeseli gündeme gelmişti. Ne yazık ki projenin rafa kaldırıldığı açıklandı. Gerekçesinin ise grubun dağılmasına neden olduğu iddia edilen Gülçin Ergül’ün sıcak bakmaması olduğu öne sürüldü. Ergül, yaptığı açıklamayla iddiaları onayladı.

Haberin Devamı

 Kenanın Kahvesi

KAMP VE SPOR FESTİVALİ

Türkiye’nin ilk uluslararası ve sürdürülebilir ‘outdoor, kamp, spor, müzik ve deniz’ festivali Wolfest, doğa, spor ve müzik tutkunları ile üçüncü kez buluşmaya hazırlanıyor. Katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören festival bu sene 31 Mayıs- 2 Haziran tarihlerinde Kocaeli Patagonya World Seyrek Plajı’nda gerçekleşecek. 10 binden fazla katılımcı bekleniyor!

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder