Pop Bizde - Kaan Ölker Müzikte yılın en iyileri
HABERİ PAYLAŞ

Müzikte yılın en iyileri

Pop Bizde seçti ben yorumladım

Müzik dünyası için 2023 yılı, oldukça renkli, rekabetli ve heyecanlı geçti. Dijital platformların ve sosyal medyanın viral etkileri, birçok şarkının kaderini değiştirdi. Bu yıl da yine pop, rap ve arabesk müziğe ilgi büyüktü. Yıl içerisinde ters köşe yapanlar ve atağa geçenlerin başında ‘küllerinden doğdu’ dedirten Zerrin Özer, 5 sene önce yayınladığı ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla yeri göğü inleten Simge geldi. Ayrıca Azer Bülbül için yapılan saygı albümündeki şarkıların listeleri uzun süre domine edişini izledik. Aynı zamanda Mert Demir, Semicenk gibi yıldızların da ışığının parladığı bir yıl oldu. Bunun yanında yeni albümüyle tüm yılı zafer bayrağıyla tamamlayan isim ise Mabel Matiz’di.

Haberin Devamı

Müzikte yılın en iyileri

Yılın Kadın Yıldızı:

Simge

ALKAPAR: Popun simgesi haline geldi Simge, değil mi? Şahane şarkılarla konserlere devam!

 Müzikte yılın en iyileri

Yılın Sahne Şovu:

Yılın Kadın Yıldızı:

Edis Cumhuriyet 100. Yıl Kutlamaları

ALKAPAR: Edis o gece hepimizi tek bir duyguda birleştirmeyi başardı. Ayrıca tek bir halayda, tek bir horonda. Edis 2023’ün en büyük kazananlarından biri.

Müzikte yılın en iyileri

Yılın Pop Şarkısı:

Zerrin Özer - Basit Numaralar

ALKAPAR: Bu kadıncağıza nazar değdi. Şarkı patladı ama kendisi hastanelik oldu. 2024’te sağlık diliyorum kendisine.

Müzikte yılın en iyileri

En İyi Albüm:

Mabel Matiz - Fatih

Yılın Erkek Yıldızı:

Mabel Matiz

ALKAPAR: Tebrik etmekten başka söyleyecek söz yok. Ama seneye onu seçmezsek kızmaz umarım. Seni seviyoruz Mabel.

Müzikte yılın en iyileri

Yılın Viral Hiti:

Hande Yener-Benden Bir Tane Daha Yok

ALKAPAR: Üst sınıf pop yıldızları arasında Hande’den bir tane daha olmadığı gibi onun kadar üreten de yok! Hande Yener sadece radyo ve televizyonlarda değil sosyal medyada da harika bir yıl geçirdi.

Müzikte yılın en iyileri

Yılın Düeti:

Semicenk&Doğu Swag Pişman - Değilim

ALKAPAR: Testosteron dolu şarkılar çok tutuyor. Pop Bizde’nin listesinde görünce gidip dinledim. Üzerine Taylor Swift açıp normale döndüm.

Müzikte yılın en iyileri

Yılın Klibi:

Reynmen-Cehennem

ALKAPAR: Reynmen paraya kıyıp film tadında bir klip çekmiş. Kazanmayı hak etmiş. Oyunculuğu da hiç fena değil. Ben olsam dizide oynarım.

Müzikte yılın en iyileri

Yılın Yükselen Yıldızı:

Haberin Devamı

Mert Demir

ALKAPAR: Yetenek tamam, iyi şarkı yazmak tamam, karizma idare eder, magazin malzemesi tamam. Serenay Sarıkaya aşkı bir netleşse de yükselmeyi bırakıp artık tepede yerini alsa.

Müzikte yılın en iyileri

Yılın Coverı:

Halodayı feat. Azer Bülbül - Aman Güzel Yavaş Yürü

ALKAPAR: Bakın ben yaşlıyım. Genç şarkıcıları pek tanımıyorum. Google’layıp bakınca Sefo sandım. Şarkının orijinalini de bilmiyordum zaten. Yorum yapamayacağım.

Müzikte yılın en iyileri

ASİLLERE OCAKBAŞI

Kuruçeşme’deki Burjuva ocakbaşını ilk gördüğümde “Burada lordları dükleri mi ağırlayacaksınız?” diye sordum. Çünkü Burjuva, biraz da adının hakkını da vererek gerçekten sofistike tasarımıyla üst sınıfa hitap eden bir ocakbaşı. Biz kendi yemek kültürümüzü sahipleneli, ocakbaşını ve rakıyı kucaklayalı çok oldu. Artık öyle mekanlar çıkıyor ki karşımıza bu kültürü sadece kucaklamakla kalmıyor, bir üst seviyeye taşıyarak ocakbaşının ‘fine dining’ini sunuyor. Burjuva da öyle bir yer. Sortie’nin içinde yer alan Burjuva’nın girişi ayrı. Kulübe girmek isteyen kalabalıktan ayrışmak güzel. Dekor ve ambiyans bahsettiğim gibi mükemmel. Mekânın sahibi Nişantaşı ve Göktürk’teki 6.5 Adana Ocakbaşı’nın da patronu olan Bahadır Uğur. O yüzden kebaplar burada 10 numara. İşletmede Abdullah Kılıç ve İrem Moralı var. İrem’i bugüne dek başına geçtiği birçok mekândan tanıyorum ve onun elinin değdiği her yer ayrı bir güzelleşiyor. Burjuva hem özel günler ve kutlamalar için uygun hem de canınız Boğaz’a karşı iyi bir kebap çektiğinde koşarak gidilecek bir yer. Ayrıca canlı keman dinletisi ve hafta sonları sürpriz bir şekilde karşınıza çıkan dansözleriyle keyifli bir eğlence de sunuyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder