Pop Bizde - Kaan Ölker Özgür Aras 13'üncü romanında aşk acısını anlatıyor: 'Layığıyla vedalaşmayı bilmeliyiz'
HABERİ PAYLAŞ

Özgür Aras 13'üncü romanında aşk acısını anlatıyor: 'Layığıyla vedalaşmayı bilmeliyiz'

İletişim dünyasının duayenlerinden Özgür Aras edebiyat alanında da eserler vermeye devam ediyor. Artık rahatlıkla ‘yazar’ olarak da kendisinden bahsedebileceğimiz Aras geçtiğimiz günlerde 13’üncü romanı ‘Aşk Ayrılıktan da Acı’yı okurlarla buluşturdu. Aşk hikayelerine yatkınlığıyla bilinen Aras yine bu konudan şaşmamış.

Özgür Aras 13üncü romanında aşk acısını anlatıyor: Layığıyla vedalaşmayı bilmeliyiz

‘Aşk Ayrılıktan da Acı’nın konusu ne?

Pek çok romanımda olduğu gibi, yine aşk başrolde... Aşk ve ölüm acısını aynı anda tatmak zorunda kalan genç bir kadın olan Leyla’nın yeniden hayatını kurma çabasını anlatıyor.

Haberin Devamı

Aşk ayrılıktan daha mı acı?

Aşk hepimizin tüm hücreleriyle ihtiyaç duyduğu, varlığıyla kendimizi geliştirdiğimiz, yükselttiğimiz çok özel bir duygu. Fakat bazı aşkların sonu vardır. O zaman aşk bizim için o hep korktuğumuz finalden daha acıtıcı bir hal alır.

Sizce bir ilişkide sona gelindiğinin işaretleri nelerdir?

Yüreğinizde heyecan yerine artık sadece kaygı varsa, uykularınız bu kaygılar yüzünden bölünüyorsa, hak ettiğiniz değeri gördüğünüze inanmıyorsanız, o ilişkinin yeniden gözden geçirilme vakti gelmiştir. Ego yanılır ama kalp asla yanılmaz!

Kitaplarınızda anlattığınız hayat hikayeleri gerçek yaşamdan mı?

Kimisi öyle, kimisi de rastlama ihtimalimiz yüksek olan hikayeler... Benimle paylaşılan hayat deneyimlerinden ilham alıyor, onları bir hikâyenin parçası yapmaktan keyif duyuyorum.

 Özgür Aras 13üncü romanında aşk acısını anlatıyor: Layığıyla vedalaşmayı bilmeliyiz

YENİ ALBÜM

Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinden oluşan Rubato’nun 5. stüdyo albümü ‘Rubato/5’ Bayhan Müzik yapımcılığında tüm dijital mecralarda yayında. Özer Arkun (çello/solo vokal), Göksun Çavdar (klarnet/ bas klarnet/saksafon) ve Eralp Görgün (bas gitar) tarafından kurulan Rubato, grup kariyerlerinin 10. yılında 7 yeni, 3 cover olmak üzere 10 şarkıdan oluşan albümleri ‘5’te dinleyicilerinin duygularına, dertlerine, eğlencelerine yine ortak oluyor.

MEKÂN AÇTI

Murat Dalkılıç, İstanbul, Suadiye’de Lineup adında yeni bir eğlence mekânı açtı. Yakın arkadaşlarının da sahne alacağı mekânın hazırlıklarını tamamlayan Dalkılıç, hayranlarını burada ağırlayacak.

BÜYÜK ŞOV

Simge, aralık ayında Volkswagen Arena’da vereceği büyük konser için kolları sıvadı. Ekibiyle uzun süredir üzerinde çalıştığı bir şov hazırlıyor. Hayranlarını merak ettiren Simge’nin 2 milyon TL harcadığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

YILLAR SONRA VİRAL OLDU

Alişan’ın ‘Hele Bi’ şarkısından sonra Sibel Can’ın ‘Çakmak Çakmak’ parçası 16 yıl sonra yeniden viral oldu. TikTok platformunda kısa sürede yükselişe geçen şarkı, zirveye doğru adım adım ilerliyor.

ORTA DOĞU’DA YOĞUN İLGİ

Ebru Gündeş’in yeni albümü ‘Aşığım Hâlâ’ Orta Doğu ülkelerinde büyük ilgi uyandırdı. Arap ülkelerinde ‘En çok satın alınan albümler’ listesine giriş yaptı.

GERİ DÖNDÜLER

'Heavy Cross' ile tanınan, solistleri Beth Ditto’nun karizmatik kişiliğiyle dikkat çeken ikonik grup Gossip, tam 10 yıl sonra yeni bir şarkı yayınladı! Gossip 17 Kasım’da yeni single'ları 'Crazy Again' ile geri dönüş yaptı. Single, 22 Mart 2024'te yayınlanacak olan ve prodüktörlüğünü müzik sektöründe bir efsane haline gelmiş Rick Rubin'in üstlendiği yeni albümleri 'Real Power'ın ilk parçası niteliğinde.

Haberin Devamı

ŞOKOPOP’TAN PARTİ

YouTube kanalında geçmişte kalan magazin konularına değinen, bu konuları işlerken bir Türkiye panoraması da sunan Şokopop; yeni videosunda 2000'lerin başına damgasını vuran ‘Biri Bizi Gözetliyor’ yarışmasını mercek altına aldı. Video serisinin ilk bölümü geçtiğimiz günlerde Salon İKSV'de bir ön izleme partisiyle gösterildi. Yaklaşık 40 dakikalık videonun ardından Berk Çakmakçı ve Jtamul yaptıkları müzikle konukları eğlendirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder