Pop Bizde - Kaan Ölker Para krizi
HABERİ PAYLAŞ

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan’ın sunduğu Youtube programı ‘Dünya Güzellerim Masada’nın 9’uncu bölümü iki hafta önce yayınlanmıştı. Yeni bir bölüm gelmeyince konuyu araştırdım. Dedikodulara göre yapımcı üçlünün ücretlerini ödemekte zorlanmış. Bu nedenle çekimler durmuş. Programın biteceği konuşuluyor.

Para krizi

İKİNCİ KİTAP GELİYOR

Tan Taşçı, geçtiğimiz günlerde ilk kitabı ‘Eve Dönüş’ü yayınladı. Kısa sürede ‘En çok satanlar’ listesinde zirveye yerleşip hayranlarından güzel tepkiler alan Tan’ın motivasyonu arttı. Bu heyecanla ikinci kitabını yazmak için planlar yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Şarkıcılıkta ısrarcı

Müjde Uzman, aşk yaşadığı Sinan Akçıl’ın desteği ile bir süre önce albüm yapacağını duyurmuştu. Aşk bitince bu hayalinden vazgeçmeyen oyuncu duyduğuma göre bazı prodüktörlerle şarkılar için görüşmeye başlamış. Bu yıl üst üste single çıkaracakmış.

SANAT MÜZİĞİ SÖYLEYECEK

Pop yıldızı Göksel, 2024 yılına sürpriz bir proje ile girmeye hazırlanıyor. Sevdiği ve yorumlamak istediği Türk sanat müziği şarkılarını bir albümde toplayan Göksel, albümünü yakında dinleyicilerle buluşturacak.

Para krizi

MÜTHİŞ BİR GÖSTERİ!

Rus performans sanatçısı Slava Polunin 40 yıldır palyaçoluk sanatı üzerinde ustalaşmış ve kurduğu Palyaçolar Akademisi’nde yüzlerce öğrenci yetiştirmiş önemli bir isim. Slava ve ekibinin sahneye koyduğu ‘Slava’s Snowshow’ (Slava’nın kar gösterisi) 30 yıldır 12 bin kez sahnelenmiş ve sayısız ödül almış bir gösteri. Tüm aile fertlerinin bir arada keyifle izleyeceği Slava’nın gelmiş geçmiş en ilham verici kar gösterisi ‘Slava’s Snowshow’, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak organizasyonuyla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında seyirciyi büyülemeye hazırlanıyor. Tanıtım videolarını mutlaka izleyin. İstanbul’u inanılmaz bir şov bekliyor!

Para krizi

AŞIK MIYIM NEYİM?

EKAV (Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı) sanatçı İnci Ertuğ’un son dönem ürettiği eserleri içeren ‘Aşık Mıyım Neyim?’ sergisini sanatseverlerle buluşturuyor. Ertuğ’un bu sergiye özel yaptığı heykellerin de dahil olduğu seçki 7-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Ekavart Gallery’de görülebilecek. Sergiyi Türkiye’nin ilk online sanat televizyonu www.arttv.com.tr’de izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Para krizi

İL İL GEZECEKLER

2022 yılında kurulan Tiyatro DAN, yeni oyunu ‘On Yıl Sonra’ ile ikinci sezonunda seyircisiyle buluşuyor. Rüştü Onur Atilla, Özgün Bayraktar ve Doğan Akdoğan’ın rol aldığı bu romantik komedinin yönetmeni Mert Öner. Ocak ayında 3 gün üst üste kapalı gişe oynayan On Yıl Sonra oyunu 8 Şubat’ta Kadıköy Eğitim Sahnesi’nde, 9 Şubat’ta Baob Sahne Bursa’da, 10 Şubat’ta Sakarya TED Koleji’nde, 11 Şubat’ta Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı KM’de, 13 Şubat’ta Kozyatağı Kültür Merkezi’nde izlenebilir.

Para krizi

İSTANBUL’DA İLK KEZ

Nocturnes, Red Sparowes ve Marriages’den tanıdığımız Amerikalı müzisyen Emma Ruth Rundle, ilk İstanbul konseri için 11 Mayıs’ta Türkiye’ye geliyor. Rundle, Garanti BBVA Konserleri kapsamında Asmalımescit’teki Blind'da sahne alacak. Şarkıcı, gitarist, söz yazarı Emma Ruth Rundle, genelde rock/alternatif rock/post rock ekseninde müzikler icra ediyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder