Pop Bizde - Kaan Ölker Şarkıcılığı sevdi
HABERİ PAYLAŞ

Şarkıcılığı sevdi

Şarkıcılığı sevdi

Başarılı oyuncu Demet Evgar, şarkıcılığı sevdi. Müziğe ve sahneye merakı bilinen Evgar, kış aylarında yeni bir single yayınlayacak. Üst üste dört şarkıyı ara vermeden hayranlarıyla paylaşacak.

ALMANYA’DA YARIŞACAK

Aynur Aydın, Almanya’nın en çok izlenen eğlence programlarından WOK WM’de yarışacak. Birçok ülkenin popüler isimlerinin katıldığı bu eğlenceli yarışmada Türkiye’yi Aynur Aydın temsil edecek.

GÖRÜNMEZ KAZA

Ajda Pekkan son verdiği İzmir konserinde, sahneye dakikalar kala kulis olarak kullandığı karavanda ufak bir kaza atlattı. Düşme tehlikesi yaşayan Pekkan, ekibini korkuttu. Neyse ki ayağa kalkıp toparlanan Süperstar, tüm enerjisiyle hayranlarını coşturdu.

Haberin Devamı

BİRAZ POP BİRAZ ALATURKA

Hacer Karakuş’un işlettiği, Çukurcuma'daki by Muzaffer Cihangir'de bu akşam Serhan Sokulgan müziklerden sorumlu! 'Biraz Pop Biraz Alaturka' başlıklı gecede mekânın rezervasyonları dün dolmak üzereydi. Meyhane keyfi yaparken şahane müzikler duymak istiyorsanız şansınızı deneyin.

Şarkıcılığı sevdi

VE MELANKOLİ…

Geçtiğimiz yıllarda ‘Mutluluk Reklamı’, ‘Saklanır Nisan’ ve ‘Deniz Kabukları’ gibi pek çok hit parçaya imza atan, Indie Rock’ın başarılı temsilcisi Vera, yeni albüm ateşini bir Emre Aydın düeti ile yakıyor. ‘Hayaletler’, tüm dijital platformlarda yayında. 80’lerin ikonik synthesizer tonlarının hâkim olduğu şarkı ağır bir melankoli vadediyor.

Şarkıcılığı sevdi

ZİRVEYE YERLEŞTİ

Son albümü ‘Afrodizyak’ta yer alan ‘Benden Bir Tane Daha Yok’, ‘Çatla’ ve ‘Hop Hop’ şarkılarıyla Hande Yener, ‘radyo ve televizyonlarda şarkıları en çok yayınlanan sanatçı’ olarak rakiplerini geride bıraktı ve zirveye yerleşti.

Şarkıcılığı sevdi

100. YIL KONSERİ

Türk pop müziğinin yükselen değerlerinden Ceren Gündoğdu, bir yandan üretmeye bir yandan da konserlerine devam ediyor. Son olarak yayınladığı ‘Aşinayım’ şarkısıyla dijital platformlarda ve radyolarda çok dinlenen Gündoğdu geçtiğimiz günlerde Hollanda Haarlem ve Avusturya St. Pölten şehirlerinde sevenleriyle buluştu. Cumhuriyetimizin 100. yılını sahnede çocuklarla kutladı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder