Pop Bizde - Kaan Ölker Serenay'ı istiyor
HABERİ PAYLAŞ

Serenay'ı istiyor

Ajda Pekkan’ın hayatının film olacağını ilk benim haberimde okumuştunuz. Geçtiğimiz günlerde teklifin Ayça Varlıer’e gittiği konuşuldu. Ancak duyumlarıma göre Ajda’nın gönlünde Serenay Sarıkaya yatıyor.

SÜRPRİZ COVER

Hande Yener ve Seda Sayan’ın 17 yıl önce bir canlı yayında birlikte söyledikleri ‘Acı Veriyor’ şarkısı sosyal medyada viral oldu. Hayranları ‘Bu düet gerçek olmalı’ diye ısrar ederken, Seda Sayan cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sayan, Hande Yener’in ‘Acı Veriyor’ şarkısını cover’ladı.

Haberin Devamı

YETENEK AVCISI

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘İnci Taneleri’ dizisinde yer verilen Erkal Sonel’in ‘Gemileri Yakarım’ şarkısı viral listelerde zirveye yerleşti. Yılmaz Erdoğan’ın dizi boyunca bu tarz yetenekli müzisyenlere katkı sağlayacağı öğrenildi.

ÖZEL BİR TARZ

Burakbey farklı bir müzik yapıyor. Elektronik, pop ve deneysel pop sularında geziniyor. Bu niş şarkıları kendisinin kurguladığı bir görsel dünya ve avangart sahne şovlarıyla dinleyicisine sunuyor. Özel bir tarza sahip Burakbey 2 Şubat’ta Bomonti’deki Babylon’da konser verecek. Burakbey’e ilahi korosu eşlik edecek!

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder