Pop Bizde - Kaan ÖlkerSezen'den vazgeçemiyor
HABERİ PAYLAŞ

Sezen'den vazgeçemiyor

Gülben Ergen, yaza hareketli bir şarkıyla merhaba diyecek. Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya, düzenlemesi Okay Barış’a ait yeni şarkısı haziran ayında dinleyicilerle buluşacak.

Sezenden vazgeçemiyor

Ergen, son yıllarda en çok sıfır km Sezen Aksu şarkısı söyleyen isimlerin başında geliyor.

 Sezenden vazgeçemiyor

3 KOSTÜM GİYECEK

Ajda Pekkan, haziran ayında vereceği stat konseri için titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Gecede Burcu Sedef imzalı 3 kostüm giyeceği konuşulan Pekkan’ın konseri ve büyük şovu için maliyetin 100 Milyon TL’ye yaklaştığı söyleniyor.

Haberin Devamı

Rekabet kızışacak

2024 yaz rekabeti kıyasıya geçecek. Demet Akalın, Gülşen gibi isimler şarkılarını yayınladı. Müzik dünyasında hız kesmeden üretimler devam ediyor. 24 Mayıs’ta Hadise, Ebru Yaşar gibi isimler; 31 Mayıs’ta İrem Derici yeni şarkılarını yayınlayacak.

Sezenden vazgeçemiyor

KARDEŞİNE EMANET

Yaptığı şarkılarla dinlenme rekorları kıran Mert Demir’in tüm imaj danışmanlığını ve styling’ini kız kardeşi Tuğçe Demir üstlendi. Moda Tasarımcılığı eğitimi alan Tuğçe, ağabeyi Mert Demir’i konserlere, ödül törenlerine hazırlıyor. Tuğçe Demir’e başka yıldızlardan teklifler de gelmeye başladı.

Sezenden vazgeçemiyor

YÜKSELEN DEĞER

Napoli doğumlu İtalyan prodüktör, DJ ve şarkıcı Anfisa Letyago yepyeni single’ı ‘Feelin’ ile Toast kadrosuna katılıyor. Parça, Anfisa’nın yeni elektronik pop ve trance odaklı sound’unda, benzersiz bir yaklaşımla elektronik müziğin tüm yelpazesini keşfedeceği yeni evi Sony Music’ten ilk projesini işaret ediyor. Avrupa tekno sahnesinin yükselen değeri Anfisa yeni tarzıyla kategoriler üstü bir kimliğe kavuşacak gibi görünüyor.

DÜETLER: BÖLÜM 2

Ceylan Ertem’in YouTube kanalında yayınlanan ve büyük ilgi gören ‘Duyuyor musun?’ programındaki düetlerden oluşan albümün ikincisi yayınlandı. Serinin ikinci albümünde Ayşegül Aldinç, Hüsnü Şenlendirici, Yasemin Mori, Uğur Aslan, Zara, Evrencan Gündüz, Özgür Can Çoban, İsmail Altunsaray, Nazdrave feat. Kamufle gibi sevilen sanatçıların düetleri yer alıyor.

Sezenden vazgeçemiyor

MİLYONLUK HİT

Rap yıldızı Eypio ile Zara ‘İmdadım’ adlı şarkıda buluştu. Hareketli ritmiyle eğlendirirken sözleri ile hüzünlendiren şarkı kısa sürede büyük ilgi gördü. Düzenlemesini Umut Timur’un yaptığı şarkıya Silvyo Behmoaras yönetmenliğinde İstanbul’un tarihi mekanlarında klip çekildi. Klip 5 milyon izlenmeye ulaşarak YouTube trend listesine girmeyi başardı. Şarkının Spotify dinlenmesi ise 8 milyona yaklaştı.

Haberin Devamı

MASALLARIN GÜCÜ

Yüzyıllardır milyonlarca çocuğun hayal dünyasına eşlik eden kültür mirası masallar, zihin farklı bireylerle ilgili kalıplara meydan okumak için yeniden kaleme alınıyor. İZEV Vakfı, farklılıkları ötekileştiren, ayrıştıran, dışlayan yargılara yeni bir yol gösteriyor. Serinin ilk kitabı ‘Kırmızı Başlıklı Kız’da, hayvan hakları aktivisti Down sendromlu kız çocuğunun hayvanlar üzerinde yapılan deneylere karşı mücadelesi anlatılıyor. İZEV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Merve Kılıç “Masalların gücünden yararlanmak, her türlü ayrımcılığa karşı durarak toplumu bir arada tutan dinamikleri sağlamlaştırmak istedik” dedi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder