Pop Bizde - Kaan Ölker Sürpriz anlaşma
HABERİ PAYLAŞ

15 yıldır Haluk Şentürk ile çalışan Yıldız Tilbe, sürpriz bir kararla menajerlik şirketini değiştirdi. Artık Yıldız Tilbe’nin menajerliğini, marka danışmanlığını ve basın hizmetlerini sektörün önde gelen başarılı isimlerinden Özgür Aras yönetecek.

TAZMİNAT CEZASI

Petek Dinçöz 2011’de sözü ve müziği Burak Buluç’a ait ‘Sihirbaz’ adlı bir şarkı yayınlamıştı. Buluç, Demet Akalın’ın 2019’da piyasaya çıkardığı ‘2’den Sonra’ isimli şarkının ‘Sihirbaz’ ile aynı olduğu iddiasıyla dava açmıştı. Mahkeme Buluç’u haklı buldu ve ‘2’den Sonra’nın söz ve müziğinde imzası olan Cansu Kurtçu’yu 22 bin 500 lira tazminat ödemeye mahkûm etti

Haberin Devamı

Aşk bitti şarkı gitti

Geçtiğimiz aylarda Sinan Akçıl ve Müjde Uzman’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilse de taraflar “Arkadaşız” demişti. Sinan Akçıl sık sık bir araya geldiği Müjde Uzman’ın uzun süredir kurduğu şarkıcılık hayalini gerçekleştirmek üzereydi. Ancak ikilinin arkadaşlığı birdenbire sona erince şarkı projesi de rafa kalktı! Akçıl, kendi projelerine yoğunlaşma kararı aldı. Sosyal medyada da birbirlerini takibi bıraktılar.

YAYINDAN KALDIRTTI

Besteci Zeki Güner, Semicenk’in 20 gün önce çıkan albümünde yer alan ‘Bildim Bileli’ şarkısının izinsiz kullanıldığını iddia etmişti. Ortaya çıktı ki Semicenk şarkı için uzun bir zaman önce Güner’e ödeme yapmış ancak bir izin belgesi almamıştı. Güner, albümün çıkışıyla gündeme gelen şarkı için tekrar para talep edince kriz yaşanmış. Zeki Güner bu gelişmeler üzerine şarkıyı yayından kaldırttı.

MEKSİKA TATLARI

Sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldıysanız Meksika mutfağına doğru yelken açmanızı öneririm. Bu mutfağın Türkiye’deki en iyi temsilcilerinden biri olan Ranchero İstanbul ve Ankara’daki şubeleriyle sizi lezzet yolculuğuna çıkarmaya hazır. Ben şahsen Milli Reasürans’ın içindeki Nişantaşı şubesini tercih ediyorum. Ranchero, soğuk kış günlerinde içleri ısıtan lezzetler sunuyor. Özel baharat karışımlarıyla beraber yaklaşık dört saat kısık ateşte pişirilerek hazırlanan tavuk suyu çorbası Caldo de Pollo, Buffalo Shrimp Taco, Red Chili Enchiladas, Pollo Picoso con Espinacas, Picante Pollo ve Chile con Carne bu kışın favorileri.

Haberin Devamı

ŞEHRİN EN POPÜLERİ

Geçen hafta sonu bir akşam Özgür Aras’ın Harbiye’deki kulübü EV’e gittim. EV’e girmek için önce Klein’ın kapısını, dolayısıyla aynı güvenlik ekibini aşmak zorundasınız. Ama EV’e geldiğinizi söyleyince o uzun sıradan ayrı bir yere alıyorlar sizi hemen. İçeri girdiğinizde ise sizi bangır bangır bir Türk pop şarkısı karşılıyor. Eğer doğru saatte giderseniz içeride herkesin kimseyi takmadan ne kadar çok eğlendiğini görürsünüz. Çünkü Özgür Aras da konuklarıyla birlikte eğleniyor EV’de. Müzikler güzel, insanlar güzel, ortam güzel. Daha ne isteriz ki! Gerçekten kendinizi evinizde gibi hissedip rahat edeceğiniz bir yer EV. Bu yüzden de bu günlerde şehrin en popüler kulübü!

İKİ İSTANBUL KLASİĞİ

Açıldıkları günden beri aynı kaliteyi koruyan, müşteri kitlesini genişleterek memnuniyet derecesini hiç düşürmeyen ve benim de gitmekten hiç bıkmadığım iki mekân var. Bu yüzden onlar İstanbul yeme içme ve eğlence hayatının iki klasiği.

Haberin Devamı

CABBAR

Bora Berber ve Serkan Koca’nın 2020’de Nişantaşı’nda açtığı Cabbar hem bir klasik hem de Alaçatı’daki Cabbar Port ile bir efsane haline geldi. Bunun nedeni de yarattıkları ambiyans, kaliteli yemek ve kusursuz bir servis. Nişantaşı şubesi artık bir müdavim mekânı zaten. Hafta içi bile dolu olan Cabbar şirket yemekleri ve lansmanlar için de sık sık tercih ediliyor. İyi kebap, güzel meze ve kaliteli sohbet için benim ilk tercihim Cabbar.

ESNAF

Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan’ın 2016’da Alaçatı’da küçük bir mekânda açtığı Esnaf hemen ardından İstanbul gece hayatını fethetmişti! Bugün Alaçatı Port’taki geniş mekânında her yaz binlerce kişiyi ağırlayan Esnaf, Maslak şubesinde de kışları rakiplerine ‘eğlence tasarımı’ dersleri veriyor adeta. Buraya girip de eğlenmeden çıkmanız imkansız. Şehrin dört bir yanından kalkıp Maslak’a gidiyorsak Esnaf bu işin zirvesidir demek yanlış olmaz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder