Pop Bizde - Kaan Ölker Teklifi reddetti
HABERİ PAYLAŞ

Rol aldığı dizilerde söylediği şarkılarla dikkat çeken Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde bir yapımcıdan teklif aldı. Arabesk şarkıları cover’ladığı bir albüm yapması istenen Sarıkaya teklifi reddetti.

ALBÜM BAYRAMDA

5 senedir albüm yayınlamayan Demet Akalın 2024 yılının nisan ayında uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni şarkılarını dinleyicilerle buluşturacak. Albümün Ramazan Bayramı’nda çıkması bekleniyor.

HAZIRLIĞA DEVAM

MFÖ’nün proje albümü için geçtiğimiz günlerde repertuvar çalışmaları başlamıştı. Albüme dahil olan Melek Mosso, Faruk Sabancı ile birlikte ‘Mazeretim Var Asabiyim Ben’ şarkısını okudu. Kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

RİHANNA YALANI

Geçtiğimiz günlerde Rihanna’nın şubat ayında özel bir etkinlik için Türkiye’ye geleceği, bu yüzden menajerinin ön anlaşma için İstanbul’da olduğu iddiası ortaya atıldı. Duyumlarıma göre bu iddia asılsız. Rihanna’nın şimdilik Türkiye’de herhangi bir etkinlikte sahne alma gibi bir durumu yok.

Teklifi reddetti

100 LİRAYA KONSER

Jolly Joker FreeZone Konserleri 13 Aralık’ta JJ Vadistanbul’da düzenlenen Son Feci Bisiklet konseriyle başladı. Toplam 5 şehirde gerçekleştirilecek konserlerin biletleri FreeZone’lular için sadece 100 TL olacak. Seri, 20 Aralık Çarşamba günü JJ Bursa’da Adamlar, 12 Ocak 2024 Cuma günü JJ Ankara’da KÖFN ve 16 Ocak 2024 Çarşamba günü JJ Adana’da Perdenin Ardındakiler konserleriyle devam edecek. Son gece 17 Ocak 2024 Perşembe günü JJ Gaziantep’teki Perdenin Ardındakiler konseri olacak.

Teklifi reddetti

MODERN BİR BAŞYAPIT

Eminönü’nde tarihi binalar restore edilerek kazandırılmış çok şık oteller var. Bunların içinde en yenisi olan Sanasaryan Han ise müthiş göz alıcı bir cepheye sahip. 1895 yılında inşa edilen, neo-klasik tarzda tasarlanan yapısıyla dış cephesinin aslına uygun bir şekilde restore edildiği ve tarihi dokusunun korunduğu Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel, İstanbul’da ünlü mimar Hovsep Aznavuryan tarafından tasarlanmış bir kültürel mimari eser olarak misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor. Sanatın ve kültürün her konumunda ön plana çıktığı The Luxury Collection, Sanasaryan Han’ın iç dekorasyonu adeta İstanbul’un şiirselliğini öne çıkaran bir anlatım sağlıyor. İstanbul’un her dokusunun sanat ile harmanlandığı otelde; Eminönü ve Mısır Çarşısı’nda bulunan zanaatkârlar ile ustaların el işçiliğiyle yaptığı değerli bakırdan eser ve ürünler odalarda özenle konumlanıyor. Müze gezer gibi gezesim var burayı!

Haberin Devamı

Teklifi reddetti

550 YILLIK BİR HAZİNE

Geçen yıl Sirkeci’de açtıkları Olden 1772’nin başarısından sonra Gen Group şimdi de Samatya’da, Mimar Sinan’ın İstanbul’da yaptığı ilk hamam olan Kapıağası Yakup Ağa Hamamı’na el attı. Restore edilen mekân Olden 1545 olarak kapılarını açmak üzere. Evet doğru bildiniz, yapım yılı 1545. 550 yıllık bu bina kardeşi Olden 1772 gibi tarihi bir atmosferde gastronomik bir deneyim vaat ediyor. Yakında tüm detaylarıyla yazacağım.

 

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder